Επίσκεψη του Προέδρου του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 29 Δεκεμβρίου 2015
319 0

Στο πλαίσιο των συνεργειών που επιδιώκει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την υλοποίηση του στρατηγικού ενεργειακού σχεδιασμού για το 2020, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, υποδέχτηκε την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015 τον Πρόεδρο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (Κ.Α.Π.Ε.) κ. Βασίλειο Τσολακίδη.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, κ. Ιωάννης Φαλέκας, ο οποίος ανέπτυξε το Σχέδιο Δράσης Αειφορικής Ενέργειας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στο οποίο εντάσσονται τα προς υλοποίηση έργα εκμετάλλευσης του γεωθερμικού πεδίου, παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας σε δημοτικά κτίρια, δημιουργίας δημοτικής γεωθερμικής μονάδας παραγωγής pellet, κ.α.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης αφού χαρακτήρισε ως ιδιαίτερη τιμή την παρουσία του Προέδρου του Κ.Α.Π.Ε. στα γραφεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τόνισε το σημαντικό έργο του Κ.Α.Π.Ε. στην εθνική προσπάθεια για την προστασία ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή και επισήμανε την προοπτική συνεργασίας για την επιστημονική και τεχνική υποστήριξη στις προσπάθειες μετάβασης σε μία τοπική οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Σχετικά άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ: “Το «Επιτελικό κράτος»του Μητσοτάκη αδυνατεί να αντιληφθεί τα προβλήματα της περιφέρειας – Η Σαμοθράκη «Κείται μακράν των Αθηνών»”

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Αυγούστου 2019 0
Μετά  15 ημέρες από την δημιουργία του προβλήματος της  ακτοπλοϊας  Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης συνεδρίασε κυβερνητική επιτροπή στο Μαξίμου για να δώσει λύσεις στα…

Υπεγράφη η σύμβαση για την «Προμήθεια – Εγκατάσταση Συστήματος Αύξησης Χωρητικότητας Ταμιευτήρα Φράγματος Διποτάμου – Αισύμης Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Οκτωβρίου 2018 0
Υπεγράφη η σύμβαση για την «Προμήθεια – Εγκατάσταση Συστήματος Αύξησης Χωρητικότητας Ταμιευτήρα Φράγματος Διποτάμου – Αισύμης Αλεξανδρούπολης συνολικού ποσού 874.200…