Το Διδυμότειχο επισκέφθηκε την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, ο υφυπουργός Παιδείας Ευάγγελος Συρίγος, με σκοπό να συζητήσει το αίτημα για τη δημιουργία 5ης έδρας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και την ίδρυση νέων τμημάτων.

Στην συνάντηση συμμετείχαν πλέον του Δημάρχου Διδυμοτείχου κ Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου οι αρχηγοί  παρατάξεων  κ. Χρήστος Τοκαμάνης, κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης, κ Κώστας Δημητρίου, κ. Θεόδωρος Σκίνδρης πλαισιωμένοι απο τον Δρ. Κωνσταντίνο Βαφειάδη, Καθηγητή Νοσηλευτικής και τον Δρ. Ανδρέα Παπανδρούδη Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Έβρου – Καθηγητή Νοσηλευτικής.   

Η επίσκεψη του υφυπουργού είχε στόχο να ανοίξει τον διάλογο για το μέλλον του τμήματος της Νοσηλευτικής που λειτουργεί στο Διδυμότειχο, να απαντήσει στο αίτημα για τη δημιουργία 5ης έδρας και να αναφερθεί στις προοπτικές δημιουργίας νέων τμημάτων. Κατά τη διάρκεια του διαλόγου η συζήτηση επεκτάθηκε στα νέα δεδομένα με τις βάσεις εισαγωγής όπως αυτά προβλέπονται από τον νέο νόμο που ψηφίστηκε για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Ο υφυπουργός ενημέρωσε ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο θα εισαχθούν νέοι φοιτητές στη Νοσηλευτική σχολή και με την ολοκλήρωση της συνάντησης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τις τοποθετήσεις και τα αιτήματα τους,  με στόχο να επανέλθει τον Οκτώβριο.  

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑΑ: Κατασκευή δικτύου ομβρίων υδάτων στον περιπατητικό δρόμο ανάμεσα στο γήπεδο και στο πάρκο του οικισμού της Χηλής
Επόμενο άρθροΗ διπλωματική αλληλογραφία για την κατάληψη Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας το 1941