Επίσκεψη του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γεώργιου Γεωργαντά στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:57
61 0

Με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιο για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, Γεώργιο Γεωργαντά συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης (Α.Δ.Μ.Θ.),  Δρ. Ιωάννης Σάββας.

Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτήριο της Α.Δ.Μ.Θ., στη Θεσσαλονίκη, έγινε παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας της Α.Δ.Μ.Θ., αλλά και των νέων δυνατοτήτων που δημιουργεί με στόχο να αποτελέσει ένα χρηστικό εργαλείο για την καλύτερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν οι τεχνολογίες που χρησιμοποιήθηκαν, οι λειτουργικότητες που επιτεύχθηκαν και οι υπηρεσίες (services) που παρέχονται έως σήμερα, καθώς και η προοπτική μετεξέλιξης της ιστοσελίδας σε μια πύλη υπηρεσιών.

Επίσης, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενημερώθηκε από τον Συντονιστή για την επανέναρξη της καταγραφής των διαδικασιών που ακολουθούνται στην Α.Δ.Μ.Θ., καθώς και για την έναρξη  μοντελοποίησης κάποιων εξ’ αυτών, τα αποτελέσματα των οποίων, γρήγορα θα κοινοποιηθούν στον ιστότοπο της Α.Δ.Μ.Θ..

Ο κ. Γεωργαντάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ενέργειες της ΑΔΜΘ οι οποίες, όπως σημείωσε, κινούνται στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού που έχει ήδη εκκινήσει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνηση και ενθάρρυνε την επιτάχυνση των προσπαθειών της Α.Δ.Μ.Θ. προς αυτή την κατεύθυνση.

«Η Α.Δ.Μ.Θ. θα συνεχίσει να εργάζεται προς την κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της, επιδιώκοντας  συνέργειες με φορείς και στήριξη από το αρμόδιο Υπουργείο», υπογράμμισε ο Δρ. Ιωάννης Σάββας.

Σχετικά άρθρα

Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιανουαρίου 2018 0
Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η Αγία Μητέρα Ορθόδοξος κατ’ Ανατολάς Εκκλησία του Χρστού την…

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ –ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: “Τα event δεν σώζουν τους μικρούς εμπόρους…”

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Αυγούστου 2019 0
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ –ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ –ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Αριθμ. Απόφ. Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης 100/30-4-2004 Βιβλ. Σωμ.13/1-6-2004 Τηλ. 6973777647,…