Επίσκεψη Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Επιμελητήριο Έβρου

Το Επιμελητήριο Έβρου επισκέφθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στον Έβρο. 

Ο Υπουργός είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλο Τοψίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τη δημιουργία Αγροτικών Τμημάτων στα Επιμελητήρια της χώρας. 

Στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από την επόμενη εκλογική διαδικασία (η οποία προσδιορίζεται στο Φθινόπωρο του τρέχοντος έτους), θα υπάρχει και Αγροτικό Τμήμα. 

Περαιτέρω λεπτομέρειες θα αναλυθούν στο προσεχές μέλλον, ωστόσο η πρώτη αυτή συνάντηση κατέληξε στην κοινή διαπίστωση ότι τα Αγροτικά Τμήματα είναι απαραίτητο να ενταχθούν στα Επιμελητήρια καθώς μέσω αυτών θα εξυπηρετούνται αρτιότερα οι απασχολούμενοι του Πρωτογενούς Τομέα.

Προηγούμενο άρθροΜε αφορμή τα ιδιωτικά ΑΕΙ – Γιατί η δημοκρατία αργοπεθαίνει στην Ελλάδα; (γράφει ο Δημήτρης Μακροδημόπουλος)
Επόμενο άρθροΔημήτρης Καιρίδης: “Στον Έβρο τα νούμερα είναι κατά 90% χαμηλότερα και δεν υπάρχουν τα προβλήματα που υπήρχαν τον περασμένο Αύγουστο και Σεπτέμβριο με διακινητές στην Εγνατία, λόγω της πολύ καλής δουλειάς των Αρχών”