Επίτιμος Δημότης Σαμοθράκης o Πρόεδρος του Μουσείου Ακρόπολης , Καθηγητής Δημήτριος Παντερμαλής

Δημοσιεύτηκε στις: at 5 Αυγούστου 2017
658 0

Επίτιμος Δημότης του Δ.Σ ανακυρήχθηκε ο καθηγητής Δ. Παντερμαλής Πρόεδρος του Δ.Σ του μουσείου Ακρόπολης με μια σεμνή εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 30 Ιουλίου ώρα 21:00 στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πρόεδρος του Δ.Σ Παναγιώτης Παπάς ο οποίος και ανάγνωσε την σχετική απόφαση ενώ είχε προηγηθεί ο αρχαιολόγος Δ Μάτσας ο οποίος διάβασε το βιογραφικό του Δ. Παντερμαλή και ο Δήμαρχος που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσίαση της έκθεσης ΄΄ Σαμοθράκη, Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών΄΄ που εγκαινιάστηκε στις 20/6/2015 και διήρκησε μέχρι 10/01/2016.Απευθυνόμενος στον καθηγητή ανέφερε:

«Κύριε Παντερμαλή,

Αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό σας μεγάλη προσφορά στο νησί μας και ως επίσημο έμπρακτο ευχαριστώ διοργανώσαμε απόψε τη σεμνή αυτή τελετή απονομής του μέγιστου τίτλου τιμής που θεσμικά δύναται ένας Δήμος.

Πρέπει να γνωρίζετε ότι από σήμερα ανήκετε ως ξεχωριστό μέλος στη μικρή μας κοινωνία κι γι αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς η αποδοχή σας και η παρουσία σας εδώ.

Εκφράζοντας όλους τους συνδημότες μου, στο σύνολό τους με συγκίνηση εκτίμηση και σεβασμό σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε από καρδιάς.»

dimitrios patermalis athanasios vitsas samothraki (2)

Σχετικά άρθρα

Η Αλεξανδρούπολη και η Σαμοθράκη είπαν το τελευταίο αντίο στον Θεόδωρο Γιαννέλο

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Φεβρουαρίου 2017 0
Το τελευταίο αντίο είπαν στον γιατρο, Δημοτικό Συμβούλου και πρώην Αντιδημάρχο Αλεξανδρούπολης Θεόδωρο Γιαννέλο το μεσημέρι του Σαββατου 4 Φεβρουαρίου 2017…

26 τροχαία δυστυχήματα και 33 παθόντες ο απολογισμός του Δεκεμβρίου 2017 στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Ιανουαρίου 2018 0
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης…