Στις 06/10/2019 ολοκληρώθηκε το Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ). Εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ (51 έδρες). Εγκρίθηκαν ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός και ο Προγραμματισμός Δράσης της Συνομοσπονδίας.

Η ΓΣΕΒΕΕ έχει στην δύναμή της 78 Ομοσπονδίες Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων εκ των οποίων 49 τοπικές, 28 κλαδικές και 1 συνταξιούχων με 140.000 εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα).

Και σ’ αυτές τις εκλογές η Ομοσπονδία μας επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο για τη θετική της παρουσία μέσω των δράσεων της, εκλέγοντας στο σώμα Πανελλήνια τον Πρόεδρό της κ. Μπέλλα Αθανάσιο σε εξαιρετικά καλή εκλογική θέση, όπως και το άλλο μέλος της , τον Ταμία κ. Χατζάκη Τριαντάφυλλο στην ελεγκτική επιτροπή.

Ευχόμαστε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στο οποίο η παρουσία μας είναι αναβαθμισμένη, καλή και δημιουργική θητεία, κοντά στις αγωνίες και τα προβλήματα των μικρομεσαίων και των πολύ μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων που το έχουν τόσο ανάγκη.

Πιστεύουμε ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο η επιχειρηματικότητα θα πάρει τη θέση που της αρμόζει στην κοινωνία και στην οικονομία. Σ’ αυτό η ΓΣΕΒΕΕ έχει τον πλέον σημαντικό ρόλο στην πρόταση, τη δράση και τη διαχείριση των προβλημάτων προς την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Προηγούμενο άρθροN. Γκαρά:”Η Eldorado Gold πιέζει να προχωρήσουν και να επεκταθούν οι δραστηριοτητες της”
Επόμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Η αξιοποίηση του Δέλτα του Έβρου μέσα στο πρόγραμμα Μητσοτάκη”