Επαφές για το LNG Αλεξανδρούπολης είχε ο πρέσβης των ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:08
510 0

Ιδιαίτερα δραστήριος αποδεικνύεται το τελευταίο διάστημα ο πρέσβης των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt, ο οποίος φαίνεται ότι έχει πάρει επ’ ώμου την προώθηση του σχεδίου για το FSRU στην Αλεξανδρούπολη.

Δεν είναι μόνο οι αλλεπάλληλες σχετικές αναφορές του σε συνέδρια και συνεντεύξεις για τη σημασία που αποδίδει στο έργο η αμερικανική πλευρά.

Ο κ. πρέσβης κινείται και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για το σκοπό αυτό.

Χθες, για παράδειγμα, μετέφερε εκ νέου το αμερικανικό ενδιαφέρον στη συνάντηση που είχε με υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.

Εν τω μεταξύ, η επανένταξη του έργου στη λίστα των έργων κοινού ενδιαφέροντος της ΕΕ, εκκρεμεί, με τους οιωνούς, όπως πληροφορούμαστε, να είναι μάλλον θετικοί.

πηγή energypress.gr

Σχετικά άρθρα

Η Ηλεκτρονική Ταυτότητα του Κτιρίου και η αλόγιστη οικιστική ανάπτυξη ως παράγων οικονομικής κρίσης (γράφει ο Δημήτρης Μακροδημόπουλος)

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Φεβρουαρίου 2021 0
Η ενεργοποίηση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου από τις αρχές του έτους ανέδειξε για άλλη μια φορά το μεγαλύτερο, ίσως, πρόβλημα…

Η Π.Ε. Καβάλας προσέφερε υλικό προστασίας στους εργαζομένους του Ε.Κ.Α.Β. και του Νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Μαρτίου 2020 0
Όπως αναφέρει ο Κωστας Αντωνιάδης –  Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας: Η Π.Ε. Καβάλας παρέδωσε → στο Νοσοκομείο Καβάλας 1.200 χειρουργικές μάσκες και 20 σετ ρουχισμού…