«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ»

Σε συνάντηση που είχα το προηγούμενο διάστημα με την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως έθεσα ως ζήτημα τη δημιουργία Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων στον Έβρο.

Με αφορμή την πρόσφατη πρόσκληση ενδιαφέροντος από το Υπουργείο Παιδείας για το χαρακτηρισμό σχολικών μονάδων ως Προτύπων ή Πειραματικών Σχολείων, συναντήθηκα με τις Διευθύντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Δήμητρα Βουρδόγλου και κα Ελένη Πλακωτή, προκειμένου να συζητήσουμε όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται προς επίτευξη αυτού του εγχειρήματος.

Η δημιουργία Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων στον Έβρο είναι μια μεγάλη ευκαιρία αναβάθμισής των σχολικών μονάδων μας, με υψηλά παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά κριτήρια. Μια ευκαιρία που στοχεύει στο μέλλον και αφορά τα παιδιά του Έβρου. Να ενισχυθεί για κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια του Έβρου η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Μαυρίδης: “Δεν θα περάσει το γκριζάρισμα του Έβρου – Έχουμε σκληρή αντίδραση της Ελλάδας και των χωρών του Νότου”
Επόμενο άρθροΝίκος Γεωργίαδης: “Μετά το Πάσχα θα ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης”