Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 16:23
62 0

Ο Δήμος Σαμοθράκης και η Επιτροπή Υγείας, σας ενημερώνουν ότι πλέον στο νησί μας υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID19 και σε κατ’ οίκον περιορισμό και νοσηλεία.

Μετά από επικοινωνία τόσο με τον ΕΟΔΥ και την 4η ΥΠΕ, αλλά και με τον Γ. Γραμματέα της Πολιτικής Προστασίας, λάβαμε όλα τα μέτρα που ορίζονται από τα σχετικά πρωτόκολλα για την περίπτωση και είμαστε ως νησί υπό αυξημένη εποπτεία.

Πολίτες που γνωρίζουν ότι έχουν έρθει σε επαφή με το συγκεκριμένο άτομο μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στην ΚΟμΥ Σαμοθράκης στο τηλέφωνο 2551-350713 , στο Κ.Υ. Σαμοθράκης και στον ΕΟΔΥ.

Από την πλευρά του Δήμου γίνονται όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες. Ας είναι κάθε ένας από μας και ατομικά υπεύθυνος τηρώντας τα μέτρα που εξαγγέλλονται και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Νικόλαος Γαλατούμος 

Από την αρχή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης προσπάθησα να αντιμετωπίσω τα πράγματα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα… μακριά από άσκοπες δηλώσεις και λαϊκισμό.

Όπως αρμόζει στη θέση μου και στην ευθύνη που φέρω απέναντι στους κατοίκους αυτού του νησιού.

Σήμερα πληροφορήθηκα ότι έχουμε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στη Σαμοθράκη.

Η κατάσταση αντιμετωπίζεται τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

Συνιστώ σε όλους ηρεμία και κυρίως τήρηση των μέτρων,που συνιστούν οι ειδικοί.

Εύχομαι περαστικά στον συντοπίτη μας και υπόσχομαι ότι ο Δήμος θα είναι πάντα δίπλα στους δημότες.

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση του Τομέα Γυναικείων Θεμάτων της ΝΟ.Δ.Ε. ΕΒΡΟΥ με θέμα : «Σύγχρονες πολιτικές για την προστασία της οικογένειας»

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Νοεμβρίου 2018 0
Την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφθούν την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018  η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Σοφία Ζαχαράκη και ο Γραμματέας…

Εντοπισμός και διάσωση 21 αλλοδαπών στην Αλεξανδρούπολη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιανουαρίου 2019 0
Στον εντοπισμό και τη διάσωση 21 αλλοδαπών προέβησαν, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε…

Νέο Δ.Σ. & ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο για την ασφάλεια & τα Windows ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Ιουνίου 2019 0
Μετά από μία εντελώς ψηφιακή διαδικασία ηλεκτρονικών εκλογών που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στον Σύλλογο Τεχνολογίας Θράκης. Από την εκλογική…