Επιμελητήριο Έβρου: Ικανοποίηση από τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:36
102 0

Με ικανοποίηση ακούσαμε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά να ανακοινώνει στις 06/10 ότι «η εφαρμογή των μέτρων (εν. για την αντιμετώπιση του Covid-19) θα πραγματοποιείται σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας εκτός αν προκύψουν έκτακτες περιστάσεις που να δικαιολογούν εξαιρέσεις εντός Περιφερειακής Ενότητας σύμφωνα με τα πρωτοκόλλα του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας».

Ο κος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι την Παρασκευή 10/10 θα αναρτηθεί ο Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας στον οποίο η επιδημιολογική κατάσταση θα αξιολογείται ανά Περιφερειακή Ενότητα και εξ αυτής της αξιολόγησης θα εφαρμόζονται τα όποια μέτρα προτείνει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Το Επιμελητήριο Έβρου υπήρξε από τους φορείς που πίεσαν προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς θεωρούμε ότι ο συγκεκριμένος τρόπος είναι ο δικαιότερος και αποτελεσματικότερος για την διαχείριση της κατάστασης.

Παροτρύνουμε άπαντες να επιδεικνύουν συμμόρφωση στις υγειονομικές υποδείξεις και σεβασμό στις απόψεις των ειδικών, ώστε να καταφέρουμε να καταστήσουμε τον Νομό μας ασφαλή και να απαλλαγούμε κατά το δυνατόν από υγειονομικούς περιορισμούς που έχουν επίπτωση και στην οικονομική κατάσταση της περιοχής μας.

Σχετικά άρθρα

Έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο ζητά η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία με αφορμή την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιανουαρίου 2021 0
ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΚΥΤ) ΣΤΟΝ…

ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ – Μέσα και σκοποί της αλλαγής μοντέλου, πεδίο σύγκρουσης Συντήρησης και Προόδου (Άρθρο του Μενέλαου Μαλτέζου)

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιουνίου 2021 0
ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ Μέσα και σκοποί της αλλαγής μοντέλου, πεδίο σύγκρουσης Συντήρησης και Προόδου. Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα με…

ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ… Με αφορμή την καταδίκη του Εβρίτη  κτηνοτρόφου για την νόμιμη «σύλληψη» Τούρκων «λαθραίων» στα σύνορά του  Έβρου (από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο)

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Σεπτεμβρίου 2020 0
ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ … Με αφορμή την καταδίκη του  Εβρίτη  κτηνοτρόφου για την νόμιμη «σύλληψη» Τούρκων «λαθραίων» στα σύνορά…