ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΤΡΙΟ ΕΒΡΟΥ: «Τροποποιήθηκαν οι όροι για την καταβολή του 12% από τις παραμεθόριες επιχειρήσεις» 

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:26
116 0

Ένα νέο δεδομένο προσέθεσε το Υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο που αφορά το λεγόμενο «12%»  καθώς με νέα ΚΥΑ που εκδόθηκε στις 16/10 απαλείφθηκε η προϋπόθεση που όριζε ότι οι προς συμψηφισμό απαιτήσεις θα έπρεπε να είναι ελεύθερες κατασχέσεων ή/και εκχωρήσεων. 

Αυτό σημαίνει ότι πλέον οι αυξάνεται ο αριθμός των επιχειρήσεων που θα επωφεληθούν. 

Το Επιμελητήριο είχε επισημάνει την ανάγκη για την συγκεκριμένη τροποποίηση σε ένα σύνολο παρατηρήσεων που είχε κάνει επί της πρώτης ΚΥΑ γι’ αυτό και χαιρετίζουμε την απόφαση που σημαίνει ότι οι προτάσεις μας λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα. 

Φυσικά, οι διεκδικήσεις δεν σταματούν εδώ καθώς το Επιμελητήριο βρίσκεται συνεχώς στις επάλξεις προωθώντας και υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των επιχειρήσεων και προασπίζοντας τις θέσεις εργασίας της περιοχής μας.  

Σχετικά άρθρα

Αντί για την παραπομπή της Τουρκίας, στα διεθνή δικαστήρια, η Ευρώπη ξεπουλιέται, όπως οι ιθαγενείς, για ένα καθρεφτάκι (Γράφει ο Χρήστος Κηπουρός)

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Οκτωβρίου 2020 0
Αντί για την παραπομπή της Τουρκίας, στα διεθνή δικαστήρια, η Ευρώπη ξεπουλιέται, όπως οι ιθαγενείς, για ένα καθρεφτάκι Γράφει ο Χρήστος…