Επιμορφωτικά σεμινάρια από Κρατικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο της Μόσχας

Δημοσιεύτηκε στις: at 18 Νοεμβρίου 2016
309 0

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Γραφείο Ενημέρωσης – Σύνδεσης Αγίας Πετρούπολης – Αλεξανδρούπολης  διοργανώνουν σεμινάρια επιμόρφωσης ρωσικής γλώσσας που θα πραγματοποιηθούν από στελέχη Κρατικού Ινστιτούτου Επιμόρφωσης της Μόσχας στις 18 και 19 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Egnatia Grecotel από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ.. Τα σεμινάρια αφορούν εκπαιδευτικούς και γονείς δίγλωσσων παιδιών και επικεντρώνονται σε θέματα που αφορούν την τέχνη, την ψυχολογία και τη φιλολογία.

Σήμερα το πρωί η υποδιευθύντρια του Ινστιτούτου, κα Chadrina Natalia και συνεργάτριές της επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος ενώ τονίστηκε ότι κύριος στόχος είναι η σύνδεση των παιδιών μέσω της ιστορίας και του τρόπου ζωής των δύο λαών. Η κα Chadrina δήλωσε ενθουσιασμένη από την πόλη της Αλεξανδρούπολης, την οποία χαρακτήρισε κέντρο πολιτιστικών δράσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Σχετικά άρθρα

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Δαμασκηνός υπερασπιζόμενος τις Πατριαρχικές Επαρχίες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά τη Βουλγαρική Κατοχή (1941-1944) (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Οκτωβρίου 2018 0
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Δαμασκηνός Υπερασπιζόμενος τις Πατριαρχικές Επαρχίες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κατά τη Βουλγαρική Κατοχή (1941-1944) Η μνημειώδης…

Δείτε εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την επιχειρησιακή εκπαίδευση της ΧΧΙ ΤΘΤ στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Νοεμβρίου 2016 0
Πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου, επιχειρησιακή εκπαίδευση της ΧΧΙ ΤΘΤ. Η εκπαίδευση εκτελέσθηκε τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2016…