Επιπλέον μέτρα στήριξης των Δημοτών για την αποτελεσματικότερη προστασία από τον κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:46
504 0

Μετά από απόφαση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Πολυκοινωνικού, λαμβάνονται επιπλέον μέτρα στήριξης των Δημοτών για την αποτελεσματικότερη προστασία από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα:

1. Μέσω της γραμμής Δημότη 2551022222 και τις ώρες 9.00 – 21.00, θα παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από εθελοντές ψυχολόγους, με στόχο την εμψύχωση και την ενδυνάμωση των πολιτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τον διαρκή εγκλεισμό στο σπίτι.

2. Θα γίνει διανομή φυλλαδίων στους μουσουλμάνους δημότες κατοίκους της περιοχής της οδού Άβαντος, με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας στην ελληνική και στην τουρκική γλώσσα και θα παρέχονται κατ΄ οίκον πληροφορίες από εξειδικευμένους συνεργάτες για τα μέτρα και τον τρόπο αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

3. Για τα έκτακτα περιστατικά μοναχικών συνανθρώπων μας που είτε αδυνατούν να μετακινηθούν είτε τους απαγορεύεται η μετακίνηση, μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Πολυκοινωνικού 2551026298 όπου θα γίνεται αξιολόγηση του συμβάντος και κατόπιν θα μεταφέρονται τα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα κατ’ οίκον.

Σχετικά άρθρα

Νοσηλεύει ξανά ασθενείς Covid το Νοσοκομείο Κομοτηνής – Γέμισαν οι κλίνες στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Οκτωβρίου 2021 0
Γέμισαν οι κλίνες στην Αλεξανδρούπολη, ήδη έξι ασθενείς στην Κομοτηνή Μένουν πίσω τακτικά χειρουργεία, προληπτικές εξετάσεις και ιατρεία. 4η ΥΠΕ…

Κορωνοϊός: Πύλες εισόδου και χαλάρωση έριξαν στα… κόκκινα Μακεδονία, Θράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Αυγούστου 2020 0
ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ – www.eleftherostypos.gr Τις ιδιαιτερότητες και τις συνθήκες που συνετέλεσαν στις πολλές διαδοχικές «εκρήξεις» κρουσμάτων κορονοϊού σε Μακεδονία και…