Ενόψει των εορτών της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς αντάλλαξε ευχές και προσέφερε παραδοσιακά γλυκά των ημερών επισκεπτόμενος τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έβρου που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη και το Κεντρικό Λιμεναρχείο της πόλης.

Ο κ. Πέτροβιτς ευχήθηκε στον Διοικητή Π.Υ. Έβρου Κωνσταντίνο Κούκουρα, στο πρόσωπο του οποίου συνεχάρη όλα τα στελέχη των Π.Υ. του Έβρου για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και κατάσβεση των 534 πυρκαγιών που σημειώθηκαν στο νομό το 2020, οι οποίες κατέκαψαν 19.554 στρέμματα μικτής έκτασης.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου μετέβη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης όπου συναντήθηκε με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ευστράτιο Ψύρρα, ευχαριστώντας τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν εδώ, για τη συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, την αδιάκοπη επιτήρηση των θαλασσών στη ζώνη ευθύνης, καθώς και τη συνδρομή τους σε έκτακτα περιστατικά.

Ο κ Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά: «Το 2020, πέρα από την υγειονομική κρίση, ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Έβρο, τόσο περιβαλλοντικά ένεκα των εκατοντάδων πυρκαγιών που αντιμετωπίσαμε, όσο και εξαιτίας του μεταναστευτικού. Είμαστε ευγνώμονες για τις υπηρεσίες των στελεχών του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι πολύ συχνά υπερβάλλουν εαυτόν για το κοινό καλό. Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη και το 2021 να είναι ένα ήρεμο, δημιουργικό έτος. Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά

Προηγούμενο άρθροΚατά 0,06% μειώθηκε ο πληθυσμός της Ελλάδας μέσα στο 2020
Επόμενο άρθροΔρομολόγια Ιανουαρίου 2021 του πλοίου Ε/Γ – Ο/Γ “ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ”