Επισκέψεις του Περιφερειάρχη ΑΜΘ στον Έβρο ενόψει του Πάσχα

Δημοσιεύτηκε στις: at 16:13
621 0

Δύο επισκέψεις συμβολικού χαρακτήρα ενόψει του εορτασμού του Πάσχα πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς.

Οι κ. Μέτιος και Πέτροβιτς επισκέφθηκαν το μεθοριακό Φυλάκιο Γέφυρας στους Κήπους όπου έγιναν δεκτοί από τον Διοικητή της 12ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο Δημήτριο Κούκκο και τον Διοικητή της 31ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Αθανάσιο Παπαθανασίου, ευχήθηκαν Καλό Πάσχα και πρόσφεραν δώρα στους αξιωματικούς και τους οπλίτες που υπηρετούν.

Νωρίτερα, οι κ. Μέτιος και Πέτροβιτς είχαν επισκεφθεί το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, στο Αρίστηνο Αλεξανδρούπολης, όπου ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή κ. Γιώργο Βαφέα για το έργο που επιτελείται, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και μοίρασαν πασχαλινά δώρα στο προσωπικό και στα παιδιά που φιλοξενούνται.

Σχετικά άρθρα

ΑΘΗΝΑ: Εκδήλωση με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό κορμό

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Ιανουαρίου 2020 0
Εκδήλωση του Υπουργείου Εσωτερικών (υφυπουργείου Μακεδονίας-Θράκης) με την ευκαιρία συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση της Θράκης στον εθνικό…