Επιστολή Δημοσχάκη για την Αποκατάσταση οδικού δικτύου Β/ΔΈβρου & κυρίως το τμήμα Ελαφοχωρίου -Χιονάδων

Δημοσιεύτηκε στις: at 16 Οκτωβρίου 2018
329 0

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. Χ. Μέτιο, τον Αντ/ρχη Έβρου Δ Πέτροβιτς και τον Δήμαρχο Διδ/χου Π. Πατσουρίδη απέστειλε ο βουλευτής & Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Α. Δημοσχάκης σχετικά με την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το επαρχιακό οδικό δίκτυο του τοπικού Δήμου.

Συγκεκριμένα με την επιστολή μεταφέρεται η ανησυχία & τα παράπονα κατοίκων της περιοχής για τον δρόμο που ενώνει κυρίως τους οικισμούς Ελαφοχώρι με τους Χιονάδες, καθώς το οδόστρωμα είναι σε κακή κατάσταση, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους και υποβαθμίζει την καθημερινότητα των διερχομένων.

Αναλυτικά η Επιστολή:

ΘΕΜΑ:  Αποκατάσταση οδικού δικτύου Β/ΔΈβρου & κυρίως το τμήμα Ελαφοχωρίου -Χιονάδων !

Στην τελευταία περιοδεία που πραγματοποίησα στον Β/Έβρο και κυρίως στην περιοχή Διδ/χου, μου διατυπώθηκαν διάφορα αιτήματα των πολιτών που αφορούν το οδικό δίκτυο της περιοχής Διδ/χου. Ταυτόχρονα έχω λάβει κι επιστολές μέσω του διαδικτύου για συγκεκριμένους δρόμους όπως αυτόν μεταξύ Ελαφοχωρίου – Χιονάδων. Σύμφωνα με τις επισημάνσεις των κατοίκων ο δρόμος κρίνεται άκρως επικίνδυνος γι’ αυτούς και για όσους τον χρησιμοποιούν.

Πέραν όμως από τις παραινέσεις των πολιτών για την αποκατάσταση των συγκεκριμένων οδών, κατά την περιοδεία μου στο βόρειο τμήμα του νομού, διαπίστωσα και προσωπικά ότι το οδικό δίκτυο του β/δ τμήματος του νομού και κυρίως αυτό που αφορά το Δημοτικό Δίκτυο είναι σε άσχημη κατάσταση.

Ο Έβρος και οι κάτοικοί του είναι αντιμέτωποι με πολλά θεμελιώδη προβλήματα που αναμένουν, μάταια συνήθως, λύσεις από το αρμόδιο κεντρικό κράτος όπως μεταναστευτικό, υψηλή φορολογία, πλημμύρες, κλείσιμο επιχειρήσεων, ανεργία κ.ά  Ωστόσο θέματα και ζητήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν από την Τοπική αυτοδιοίκηση και από όλους τους θεσμικούς φορείς της περιοχής, είναι θεμιτό κι απαραίτητο να αντιμετωπίζονται σε ικανοποιητικό βαθμό, ώστε να απαλύνεται η δύσκολη καθημερινότητα των κατοίκων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας  για το συγκεκριμένο θέμα.

Σχετικά άρθρα

Με την προμήθεια του νέου συστήματος 61 ημιυπόγειων κάδων η εικόνα του κέντρου της Αλεξανδρούπολης αλλάζει ριζικά!

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Δεκεμβρίου 2018 0
Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας του νέου συστήματος ημιυπόγειων κάδων συλλογής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών από…

Νέα πρόκληση της Άγκυρας που κάνει λόγο για «τουρκική μειονότητα» καθώς και για «τουρκικές ενώσεις και συλλόγους» στη Θράκη

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιανουαρίου 2018 0
Το τουρκικό ΥΠΕΞ μιλά για «νομική καταπίεση στους μουφτήδες», καθώς και «τουρκικές ενώσεις και συλλόγους»  – Σκληρή ανακοίνωση – απάντηση…