Επιστολή Προέδρου ΚΕΔΕ προς Δήμους για καταγραφή των αναγκών σε γάντια και μάσκες

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:06
361 0

Επιστολή του Προέδρου της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου στους Δήμους, για την καταγραφή των αναγκών τους σε γάντια και μάσκες των υπηρεσιών των Δήμων τους.

Η ΚΕΔΕ από την πρώτη στιγμή της έξαρσης της πανδημίας βρίσκεται στο πλευρό των Δήμων της χώρας προκειμένου να στηρίξει και να βοηθήσει το έργο τους, για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των πολιτών και προβολής όλων των τρόπων που θα βοηθήσουν στην διακοπή μετάδοσης του ιού.

Χθες ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου απεύθυνε έκκληση στους πολίτες να παραμένουν στα σπίτια και στις πόλεις τους, στο πλαίσιο της προσπάθειας μείωσης της διασποράς του φονικού κορονοϊού. Παράλληλα ζήτησε από την Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛ.ΑΣ να αρχίσουν να διενεργούν επισταμένους ελέγχους τα πρόσωπα που ήρθαν από το εξωτερικό, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι κάποιοι δεν τηρούν την κατ’ οίκον καραντίνα των 14 ημερών. Επίσης, να γίνονται έλεγχοι για τις συναθροίσεις σε πλατείες, αθλητικούς χώρους άλλες περιοχές που παρά τις οδηγίες πολίτες όλων των ηλικιών εξακολουθούν να συγκεντρώνονται ομαδικά.

Λίγο αργότερα απέστειλε επιστολή στους Δήμους, για την καταγραφή των αναγκών τους σε γάντια και μάσκες των υπηρεσιών των Δήμων τους.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Προς Όλους τους Δήμους της Χώρας Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατόπιν σημερινής επικοινωνίας με το Υπουργείο Εσωτερικών, παρακαλούμε όπως το ταχύτερο δυνατό μας ενημερώσετε μέσω της πλατφόρμας https://forms.gle/gcPHZktFtiu23kzbA για τις άμεσες ανάγκες σε μάσκες και γάντια για τους εργαζόμενους των Δήμων σας, προκειμένου να τα διαβιβάσουμε στο ΥΠΕΣ.

Με εκτίμηση, Δημήτρης Παπαστεργίου Δήμαρχος Τρικκαίων

ΠΗΓΗ www.otavoice.gr

Σχετικά άρθρα

ΞΑΝΘΗ: Ομιλία Γιώργου Καραμπελιά με θέμα: «200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, ξανά αντιμέτωποι με τον Τουρκικό Επεκτατισμό»

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Οκτωβρίου 2020 0
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου πραγματοποίησε εκδήλωση,…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Θα καλυφθεί με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο η ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης;”

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Οκτωβρίου 2017 0
Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά, παραθέτοντας επιστολή του…

Συνάντηση Χρήστου Δερμεντζόπουλου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Σεπτεμβρίου 2019 0
– Συζητήσαμε για το νέο πλαίσιο προκήρυξης των άγονων γραμμών στην ακτοπλοΐα. Πρόκειται για μια ριζική αναμόρφωση όπου στόχο έχει…