Επιστολή συμπαράστασης στον Πρόεδρο Χρήστο Τυρμπάκη και στην Τοπική Κοινότητα Φυλακίου απο την Ανεξάρτητη Επιτροπή Αγώνα κατά της επέκτασης του ΚΥΤ

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:43
137 0

Τα μέλη της Επιτροπής της ΕΑΚΥΤ αλλά και το σύνολο των απλών μελών μας εκφράζουν την πλήρη και αμέριστη συμπαράστασή τους στον Πρόεδρο του Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη και στους κατοίκους του Φυλακίου, Κεράμου και Αμμόβουνου για τη σθεναρή αντίστασή τους απέναντι στους σχεδιασμούς του κ. Μηταράκη για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου και την υποβάθμιση των περιοχών τους.

Είμαστε μαζί τους σε κάθε προσπάθεια ηθικά, ψυχολογικά και έμπρακτα με κάθε νομική υποστήριξη και φυσική μας συμπαράσταση. Καμία έμμεση ψυχολογική βία ή έμμεσος εκφοβισμός κατά του Προέδρου και των κατοίκων της περιοχής δεν θα περάσει.

Αν κάποιοι πρέπει να φοβούνται αυτοί πρέπει να είναι οι σχεδιαστές της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου. Οι διαχειριστές προχώρησαν σε υπέρβαση των καθηκόντων τους και ήρθαν σε αντίθεση με την κοινωνία. Τοποθετήθηκαν εκεί με άλλη λαϊκή εντολή. Αυτή την αλλοίωσαν και την παραποίησαν. Η δύναμη των ανθρώπων που τους τοποθέτησε στη διαχείριση είναι τόσο μεγάλη που δεν θα κάμψει τις προσπάθειές μας. Αυτοί πρέπει να φοβούνται την οργή του κόσμου που καθημερινά μεγαλώνει εξ αιτίας της εξαπάτησης, που έντεχνα και μεθοδευμένα οργάνωσαν πίσω από την πλάτη μας χωρίς κανέναν σεβασμό των δικών μας δικαιωμάτων.
Με έμμεσες πιέσεις και τη δύναμη της εξουσίας που εμείς τους την παραδώσαμε προσπαθούν να επιβάλλουν τον καταστροφικό σχεδιασμό τους για την περιοχή μας και την Ελλάδα.
Ξέρουμε ότι δεν μπορούν να τους δικάσουν τα κρατικά Δικαστήρια. Τους δικάζουμε όμως εμείς και τους καταδικάζουμε στην ανυποληψία, στη χλεύη και στην περιθωριοποίηση.
Για την ΕΑΚΥΤ Έβρου
α/α
Αραμπατζή Ευγενία
Ασμανίδης Κωνσταντίνος
Γκαϊδατζή Αναστασία
Ζελιάσκος Ιωάννης
Πεντιφράγκας Βασίλειος
Σκίνδρης Θεόδωρος
Τσιομπανίδης Ευάγγελος (Βάκης)

Νομική εκπροσώπηση: Δικηγορικό Γραφείο Πάρης Παπαδάκης και Συνεργάτες

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΒΡΟΥ EAKYT Ανεξάρτητη Επιτροπή Αγώνα κατά της επέκτασης του KYT (Κέντρου Υποδοχής & Ταυτοποίησης)"

Σχετικά άρθρα

Έλεγχο νομιμότητας στα κανάλια εθνικής εμβέλειας ζητάει ο Δημήτρης Ρίζος και άλλοι 54 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Φεβρουαρίου 2019 0
ΕΡΩΤΗΣΗ   Προς τους κ.κ. Υπουργούς: –Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και  Ενημέρωσης   Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης    …