Επιτροπή τουρισμού ιδρύουν οι επαγγελματίες του Σουφλίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:19
113 0

Δελτίο Τύπου της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων & Βιοτεχνών Σουφλίου και Περιφέρειας:

Μέσα από τις συζητήσεις μας τις τελευταίες εβδομάδες, αντιληφθήκαμε ότι είναι αναγκαία η σύσταση μιας ομάδας ανθρώπων που θα συγκροτήσουν μια επιτροπή Τουρισμού, ώστε να προβούμε άμεσα σε προτάσεις που θα αφορούν τον Δήμο Σουφλίου καθώς και την άμεση υλοποίηση θεμάτων που τρέχουν στον τομέα αυτό.

Παρατηρώντας τα κενά που δημιουργούνται εδώ και καιρό με τη μη σύσταση γραφείου Τουρισμού και την μη τουριστική προώθηση της περιοχής μας πιστεύουμε ότι πρέπει να δραστηριοποιηθούμε άμεσα.

Η ζωτικής σημασίας προσέλκυση επισκεπτών στον τόπο μας επείγει και πρέπει να γίνει προτεραιότητα γιατί μια περιοχή που γίνετε τουριστικός προορισμός έχει πολύπλευρα οφέλη σε όλους τους τομείς τις αγοράς ακόμα και σε αυτούς που φαίνονται να μην επωφελούνται άμεσα από αυτόν. Για αυτό το λόγο καλούμε όλους τους επαγγελματίες της περιοχής μας και κάθε ενδιαφερόμενο που αγαπά τον τόπο του και θέλει να συνεισφέρει σε άμεση ενεργοποίηση για δράση.

Κάνουμε λοιπόν κάλεσμα σε επιχειρηματίες που ενεργοποιούνται στον τουρισμό, εστίαση, λιανεμπόριο, ξενοδοχοϋπάλληλοι , φορείς, σύλλογοι, ιστορικοί, εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες κ.α. να συμμετάσχουν στην πρόσκλησή μας και να δηλώσουν ενδιαφέρον ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε μια συνάντηση για γόνιμη συζήτηση για επίλυση θεμάτων γύρω από το θέμα του Τουρισμού.

Το επόμενο διάστημα θα ενημερώνεστε συνεχώς για τις κινήσεις του συλλόγου και τις δράσεις του. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση και ιδέα για υλοποίηση. Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας για το καλό της τοπικής αγοράς και κοινωνίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΣΙΑΜΙΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ      ΜΠΟΥΡΟΥΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Σχετικά άρθρα

Ερώτηση του Βουλευτή Δ.Ρίζου για τις Μ.Κ.Ο

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Μαρτίου 2016 0
«Δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο) για τη διαχείριση των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών» Κατόπιν αποφάσεως της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Ελλάδα θα…

Κώστας Ασμανίδης: «Να παραιτηθεί σύσσωμο το ΔΣ του Δήμου Ορεστιάδας – Να στείλουμε τα κλειδιά στον κ. Μηταράκη μας υποσχόταν ότι δεν θα γίνει καμία αύξηση καμιάς δομής»

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Φεβρουαρίου 2021 0
Ο Κώστας Ασμανίδης, δημοτικός σύμβουλος Ορεστιάδας μίλησε στο ΕΝΑ Channel για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου που προωθείται από την Κυβέρνηση και αποκάλυψε ότι έχει προχωρήσει το θέμα, με…