Επιχειρηματική έκδοση της Βρετανίας προβάλει τον επιχειρηματικό Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:33
585 0

Tα προνόμια για επενδύσεις και επιχειρηματική δραστηριοποίηση στον Έβρο, προβάλει σε ειδικό άρθρο, η υψηλού κύρους επιχειρηματική έκδοση του Βρετανικού Επιμελητηρίου της Ανατολικής Ενδοχώρας, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Χιλιάδες αναγνώστες του περιοδικού Business Network, ξεφυλλίζοντας το τεύχος Νοεμβρίου 2018, έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν στην ενότητα του Διεθνούς Εμπορίου, για τον Νομό Έβρου, ως προορισμό επενδυτικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας (σελίδα 37).

Το άρθρο εστιάζει στην προοδευτική ωρίμανση του επιχειρηματικού και επενδυτικού οικοσυστήματος του Έβρου, μέσα από τον αντίκτυπο των πρόσφατων επενδύσεων στην ενέργεια, ενώ αναφέρει τις πρόσφατες δηλώσεις Αμερικανών και Ευρωπαίων αξιωματούχων, για την μετεξέλιξη της περιοχής σε ενεργειακό κόμβο της Ευρώπης. Παράλληλα τεκμηριώνει την γεωστρατηγική θέση του Έβρου και τις υφιστάμενες υποδομές,  ενώ γίνεται ειδική αναφορά στον Έβρο ως προορισμός για επιχειρηματικά συνέδρια και τουρισμό.

Η προβολή της περιοχής μας στην επίσημη έκδοση, αποτελεί τους πρώτους καρπούς έπειτα από την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) μεταξύ του Επιμελητηρίου Έβρου και του Βρετανικού Επιμελητηρίου. Στο πλαίσιο του μνημονίου σχεδιάζονται μελλοντικές δράσεις, με κύριους άξονες την συνεργασία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε επίπεδο επιχειρήσεων και φορέων, την προώθηση των οικονομικών σχέσεων, την πραγματοποίηση επιχειρηματικών αποστολών και την πρόσβαση σε επιχειρηματική πληροφόρηση για τα μέλη των δύο Επιμελητηρίων.

Επιπρόσθετος άξονας συνεργασίας υπήρξε κατά την υπογραφή του μνημονίου η συνεργασία σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  ωστόσο ανασταλτικό παράγοντα στον εν λόγω άξονα, αποτελεί η οριστικοποίηση του ρόλου της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το περιοδικό Business Network, αποτελεί την κορωνίδα των εκδόσεων του Βρετανικού Επιμελητηρίου και εκδίδει δέκα τεύχη το έτος, ενώ το αναγνωστικό του κοινό αποτελείται από χιλιάδες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής ενδοχώρας. Εκδίδονται 5.000 έντυπα για κάθε τεύχος ενώ το περιοδικό είναι επίσης διαθέσιμο ηλεκτρονικά. Η δυναμική αναγνωσιμότητας του έντυπου περιοδικού αποτιμάται σε 15.000 αναγνώστες ανά έντυπο τεύχος, ενώ αντίστοιχη δυναμική προσθέτει η ηλεκτρονική έκδοση.

Για να δείτε την τελευταία έκδοση ακολουθήστε στον σύνδεσμο: Κλίκ εδώ

 

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση με τον Πρόξενο της Ρωσίας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Φεβρουαρίου 2019 0
Συνάντηση εθιμοτυπίας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς με τον Γενικό Πρόξενο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Θεσσαλονίκη Αλεξάντρ Στσερμπακόβ την…

Δυο αυτοκρατορικές βυζαντινές γυναικείες φορεσιές κόσμησαν την Ιερά εικόνα της Παναγίας Κοσμοσώτειρας

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Αυγούστου 2018 0
Κατά το φετινό εορτασμό και την πανήγυρη της Ιεράς Μονής της Παναγίας Κοσμοσώτειρας Φερών, παρουσιάστηκαν οι δυο αυτοκρατορικές βυζαντινές γυναικείες…

Επιτροπή Αγώνα Δήμου Ορεστιάδας: “Η Κυβέρνηση συνεχίζει τις ενέργειες για την επέκταση του Κ.Υ.Τ Φυλακίου, ΧΩΡΙΣ να λαμβάνει υπόψη την καθολική αντίδραση της κοινωνίας της Θράκης σε μία επικίνδυνη και επιζήμια απόφαση”

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Φεβρουαρίου 2021 0
Συνεδρίαση Επιτροπής Αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας στις 26/02/2021 Με την ανάρτηση στο διαδίκτυο (Διαύγεια) του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου με…

Αποζημίωση 164.280 ευρώ από Δήμο Κομοτηνής σε συγγενείς 57χρονου που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Δεκεμβρίου 2020 0
Το Συμβούλιο της Επικρατείας επικύρωσε απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής, με την οποία δήμος της Ανατολικής Μακεδονίας υποχρεώθηκε να καταβάλλει…