Επιχειρηματική έκδοση της Βρετανίας προβάλει τον επιχειρηματικό Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:33
553 0

Tα προνόμια για επενδύσεις και επιχειρηματική δραστηριοποίηση στον Έβρο, προβάλει σε ειδικό άρθρο, η υψηλού κύρους επιχειρηματική έκδοση του Βρετανικού Επιμελητηρίου της Ανατολικής Ενδοχώρας, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Χιλιάδες αναγνώστες του περιοδικού Business Network, ξεφυλλίζοντας το τεύχος Νοεμβρίου 2018, έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν στην ενότητα του Διεθνούς Εμπορίου, για τον Νομό Έβρου, ως προορισμό επενδυτικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας (σελίδα 37).

Το άρθρο εστιάζει στην προοδευτική ωρίμανση του επιχειρηματικού και επενδυτικού οικοσυστήματος του Έβρου, μέσα από τον αντίκτυπο των πρόσφατων επενδύσεων στην ενέργεια, ενώ αναφέρει τις πρόσφατες δηλώσεις Αμερικανών και Ευρωπαίων αξιωματούχων, για την μετεξέλιξη της περιοχής σε ενεργειακό κόμβο της Ευρώπης. Παράλληλα τεκμηριώνει την γεωστρατηγική θέση του Έβρου και τις υφιστάμενες υποδομές,  ενώ γίνεται ειδική αναφορά στον Έβρο ως προορισμός για επιχειρηματικά συνέδρια και τουρισμό.

Η προβολή της περιοχής μας στην επίσημη έκδοση, αποτελεί τους πρώτους καρπούς έπειτα από την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) μεταξύ του Επιμελητηρίου Έβρου και του Βρετανικού Επιμελητηρίου. Στο πλαίσιο του μνημονίου σχεδιάζονται μελλοντικές δράσεις, με κύριους άξονες την συνεργασία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε επίπεδο επιχειρήσεων και φορέων, την προώθηση των οικονομικών σχέσεων, την πραγματοποίηση επιχειρηματικών αποστολών και την πρόσβαση σε επιχειρηματική πληροφόρηση για τα μέλη των δύο Επιμελητηρίων.

Επιπρόσθετος άξονας συνεργασίας υπήρξε κατά την υπογραφή του μνημονίου η συνεργασία σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  ωστόσο ανασταλτικό παράγοντα στον εν λόγω άξονα, αποτελεί η οριστικοποίηση του ρόλου της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το περιοδικό Business Network, αποτελεί την κορωνίδα των εκδόσεων του Βρετανικού Επιμελητηρίου και εκδίδει δέκα τεύχη το έτος, ενώ το αναγνωστικό του κοινό αποτελείται από χιλιάδες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής ενδοχώρας. Εκδίδονται 5.000 έντυπα για κάθε τεύχος ενώ το περιοδικό είναι επίσης διαθέσιμο ηλεκτρονικά. Η δυναμική αναγνωσιμότητας του έντυπου περιοδικού αποτιμάται σε 15.000 αναγνώστες ανά έντυπο τεύχος, ενώ αντίστοιχη δυναμική προσθέτει η ηλεκτρονική έκδοση.

Για να δείτε την τελευταία έκδοση ακολουθήστε στον σύνδεσμο: Κλίκ εδώ

 

Σχετικά άρθρα

«Λειτουργία του δήμου» – Διαδικτυακή εκδήλωση του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης με τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη  Ζαμπούκη

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Απριλίου 2021 0
Την Παρασκευή 20/03/2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εκδήλωση μαθητών και μαθητριών του 4ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Γιάννη,…

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Η υποψήφια ΠτΔ έχει καταγωγή από την Σταυρούπολη Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιανουαρίου 2020 0
Σε διάγγελμα που απηύθυνε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης,ανακοίνωσε το πρόσωπο που προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε…

Συμπολίτης μας χρειάζεται αιμοπετάλια

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Ιουνίου 2019 0
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Διδυμοτείχου “Ειρήνη Χρυσοβαλάντου” έλαβε άμεσο αίτημα για αιμοπετάλια προς τη θεραπεία ασθενή άντρα 44 χρόνων από την περιοχή…