ΟΔήμος Μαρωνείας-Σαπών στο πλαίσιο της υλοποίησης συνοδευτικών μέτρων της πράξης:  «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019»- ΚΣ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ» του Ε.Π. «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους – ΤΕΒΑ» και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών ενδυνάμωσης ,κοινωνικοποίησης και απόκτησης λοιπών δεξιοτήτων (δημιουργικά εργαστήρια και σεμινάρια παραδοσιακών κατασκευών, αξιοποίησης και ανάδειξης τοπικών προϊόντων καινοτομίας), θα υλοποιήσει τη δράση: «Υπηρεσίες Κοινωνικοποίησης παιδιών – Εργαστήρια ρομποτικής και τεχνολογίας για παιδιά και εφήβους».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: τη διοργάνωση εργαστηρίων ρομποτικής  για παιδιά και εφήβους από εννέα έως δεκαπέντε ετών. Τα εργαστήρια  θα  ξεκινήσουν τη  Δευτέρα 10/10/2022.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις   παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα εξής τηλέφωνα: 2532023578 & 2532023684.

Προηγούμενο άρθροΔΑΣ ΟΤΑ: Συνεχόμενος ο “Γολγοθάς” των εργαζομένων στα ΚΕΠ
Επόμενο άρθροΗλίας Ηλιακόπουλος: “Mόνο στην Ελλάδα υπάρχει το πρόστιμο των 100 ευρώ σε όσους άνω των 60 ετών δεν εμβολιάστηκαν”