ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΝΑ.Σ.Α.” ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΠΑΛΑΓΙΑ

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:21
420 0

Η δημοτική παράταξη “ΑΝΑ.Σ.Α.” με σχετικό της αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, ζητάει ενημέρωση εκτός της ημερήσιας διάταξης στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του ΔΣ, του θέματος του οδικού δικτύου που συνδέει την Αλεξανδρούπολη με τον οικισμό της Παλαγίας.

Τόσο τα συνεχή ατυχήματα, τα ρεπορτάζ σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ, όσο και τα έντονα παράπονα από τους κατοίκους της περιοχής, αναδεικνύουν την σοβαρότητα του θέματος λόγω της δεδομένης επικινδυνότητας της οδού. Πέραν αυτού ο δρόμος είναι χωρίς διαγραμμίσεις, χωρίς την κατάλληλη σήμανση και με πολλές φθορές παρά το “ραβε-ξήλωνε”, ενώ το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο το βράδυ λόγω της έλλειψης επαρκούς φωτισμού.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί η δημοτική αρχή τόσο για την συντήρηση και επάρκεια του συγκεκριμένου οδικού δικτύου αλλά κυρίως για την δημιουργία ενός νέου σύγχρονου δρόμου διπλής κυκλοφορίας, ο σχεδιασμός του οποίου είχε ξεκινήσει επί δημαρχίας Αλεξανδρή και φυσικά όπως αρμόζει σε έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους οικισμούς στον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Σχετικά άρθρα

Κυριάκος Βελόπουλος: «Εγκληματικό να σταλούν αλλοδαποί στη Θράκη – Συνέλαβαν 7 τζιχαντιστές στην Ελλάδα» (βίντεο)

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Σεπτεμβρίου 2019 0
O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, τόνισε πως είναι εγκληματικό να σταλούν αλλοδαποί στην Θράκη. «Δεν τους πας στη…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΑΕΚ 1-25 ΕΤΟΥΣ 2016

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Σεπτεμβρίου 2016 0
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης  ενημερώνει τα μέλη του ότι ως δικαιούχος φορέας υλοποίησης προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης…