ΕΣΥ: Έρχονται 3.000 προσλήψεις μονίμων

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:08
779 0
Σοφία Χύτου – workenter.gr

Την μονιμοποίηση περίπου 3.000 ιατρών και νοσηλευτών προανήγγειλε σε συνέντευξή του  στην εφημερίδα “Καθημερινή” ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε όλες τος προσλήψεις που πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) λόγω των έκτακτων συνθηκών που δημιούργησε ο κορωνοϊός «οι προσλήψεις σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας έχουν ήδη ξεπεράσει τις 4.000, όταν ο αρχικός προγραμματισμός ήταν 2.000».

Παράλληλα, προανήγγειλε την μονιμοποίηση 3.000 ιατρών και νοσηλευτών «θα μονιμοποιηθούν στο ΕΣΥ όλοι οι επικουρικοί νοσηλευτές – υπολογίζονται περίπου 2.000 σήμερα – ενώ βρίσκονται στο τελικό στάδιο πρόσληψης 942 μόνιμοι ιατροί». 

Σχετικά άρθρα

Επιστολή του υποψηφίου δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη στον κ. Σπίρτζη, για την κατάργηση της απαλλαγής στα διόδια της Μέστης

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Δεκεμβρίου 2018 0
Αλεξανδρούπολη, 12-12-2018 ΠΡΟΣ κ. Χρήστο Σπίρτζη Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, Με την ιδιότητα του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜΘ και του…

Σύλλογος Οικονομολόγων Ελ. Επαγγελματιών Έβρου: Ατόπημα με το πρόγραμμα επιδότησης παγίων δαπανών

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Μαΐου 2021 0
Διανύοντας τον δέκατο τέταρτο μήνα πανδημίας, σύσσωμος ο κλάδος των Λογιστών – Φοροτεχνικών, κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταπεξέλθει στον…