Ευάγγελος Λαμπάκης: «Δεν επαρκούν τα 3,9 εκ. ευρώ για την δημιουργία του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Αλεξανδρούπολη»

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Ιουλίου 2017
509 0

Έπειτα από τα όσα δήλωσε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς (εδώ) , σήμερα Πέμπτη ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης μαζί με τον κ. Πέτροβιτς έδωσαν συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσουν την κατάσταση σχετικά με την ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Ο κ. Λαμπάκης λοιπόν τόνισε ότι τα 3,9 εκατομμύρια ευρώ που είχαν εξασφαλίστει από την Περιφέρεια επί του αείμνηστου Περιφερειάρχη της ΑΜ-Θ Γιώργου Παυλίδη, δεν είναι αρκετά για να δημιουργηθεί ένα κλειστό γυμναστήριο στην Αλεξ/πολη που θα μπορεί να φιλοξενεί σημαντικούς αγώνες βόλεϊ, μπάσκετ και χάντμπολ.

Μάλιστα, είπε ότι το ποσό που θα χρειαστεί είναι 6-7 εκατομμύρια. Πάνω σε αυτά τα λεγόμενα του δήμαρχου της πόλης, ο κ. Πέτροβιτς ρώτησε αν θα μπορούσε ο Δήμος να συμπληρώσει το υπολειπόμενο ποσό, αλλά πήρε την απάντηση ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, με τους δύο άνδρες να καταλήγουν στο ότι θα πάνε στο αρμόδιο Υπουργείο για να διεκδικήσουν τα επιπλέον χρήματα.

Η πολύ απλή ερώτηση που προκύπτει και θα την έκανε ο καθένας, είναι γιατί έπρεπε να περάσει ένας χρόνος και κάτι μέρες από τις 5 Ιουλίου όταν και είχε πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για το νέο κλειστό, για να διαπιστωθεί ότι δεν αρκούν τα 3,9 εκατομμύρια. Η απάντηση του κ. Λαμπάκη στην ερώτηση αυτή που τέθηκε από τους δημοσιογράφους ήταν ότι το Πανεπιστήμιο το οποίο είχε αναλάβει τη μελέτη καθυστέρησε 6 μήνες.

Ο Δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης είπε τέλος πως η μελέτη για την κατασκευή νέου κλειστού με προϋπολογισμό κοντά στα 7 εκατομμύρια θα είναι έτοιμη σε 2,5 – 3 μήνες.

Στην συνέντευξη ήταν επίσης παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Βαταμίδης & Γιώργος Κουκουράβας, ο πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης, καθώς και οι μηχανικοί που έχουν αναλάβει τη μελέτη του έργου, με έναν από αυτούς να εξηγεί πάνω στο σχέδιο του γηπέδου ποιοι ακριβώς θα είναι οι χώροι του νέου γηπέδου.

Ακούστε τι δήλωσαν Λαμπάκης & Πέτροβιτς στην κοινή τους συνέντευξη Τύπου:

ΠΗΓΗ www.sportsaddict.gr – Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Νέα μεγάλη επιτυχία για την ομάδα ρίψεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και για την Ιωάννα Αραμπατζή

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Αυγούστου 2020 0
Νέα μεγάλη επιτυχία για την ομάδα ρίψεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και για την Ιωάννα Αραμπατζή. Σ ένα συναρπαστικό τελικό δισκοβολίας…

Τα Τμήματα Υποδομής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΑΛΕΞ\ΠΟΛΗΣ Π.Α.Ο.Κ Academy για δεύτερο πλέον χρόνο διαθέτουν Γυναικείο τμήμα

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Μαΐου 2019 0
Τα Τμήματα Υποδομής του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ Α.Ο. ΑΛΕΞ\ΠΟΛΗΣ Π.Α.Ο.Κ Academy για δεύτερο πλέον χρόνο διαθέτουν Γυναικείο τμήμα μαθαίνοντας στα μικρά κορίτσια την ομορφιά του ποδοσφαίρου…

21 χρυσά, 3 αργυρά, 3 χάλκινα και πολλά νέα πανελλήνια ρεκόρ για τα δελφινάκια του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ»

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιουλίου 2017 0
Πολύ μεγάλη εμφάνιση για τα δελφινάκια του Α.Σ. ΑμεΑ «ΚΟΤΙΝΟΣ», που σάρωσαν τα μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΟΠΑΠ 2017 για Άτομα με…