Αγαπητοί συνδημότες,

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 βιώσαμε σε απόλυτο βαθμό το πολιτικό αλισβερίσι ακούγοντας την συνέντευξη του κ.Ζαμπουκη… καθώς και την απόλυτη υποβάθμιση και εγκατάλειψη της δημοτικής ενότητας Φερών και Τραιανουπολης.

Ο κατήφορος και το πολιτικό αλισβερίσι της δημοτικής αρχής με δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων συνεχίζεται με την τοποθέτηση του «ανεξαρτητου» δημοτικου συμβούλου ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ως αντιπρόεδρο στην ΔΕΥΑΑ…

Ο Δημαρχος τον επιβραβεύει μάλλον για το μηδενικό του έργο στην ΤΙΕΔΑ και την καταστροφική τους απόφαση για κλείσιμο των ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ τα οποία λειτουργούσαν εδώ και 100 χρόνια!!!

Τον τοποθέτησε Αντιπρόεδρο και στην ΔΕΥΑΑ ανταμείβοντας τον με δύο αντιμισθίες (για τις δύο αυτές αντιπροεδρίες) που αγγίζουν τα 1.200 € τον μηνα, εξασφαλίζοντας από αυτόν το ΝΑΙ σε ΟΛΑ που προτείνει μιας και φυσική παρουσία του κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ δεν υπάρχει σε καμιά από τις δύο θέσεις.

Στην ΔΕΥΑΑ δεν υπάρχει ούτε γραφείο για να καθίσει… και το μόνο που υπάρχει είναι η καλή μισθοδοσία…

Από τον κανονισμό της ΔΕΥΑΑ προβλέπεται ότι ένα μέλος του ΔΣ μπορεί να αμείβεται , πρέπει όμως να έχει πλήρη και καθημερινή απασχόληση!!! Ο κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ σίγουρα δεν έχει αυτήν την δυνατότητα αφού εργάζεται ως ιατρός στην EUROMEDICA!!!

Γιατί κ. Ζαμπούκη δεν προτείνατε ως έμμισθο αντιπρόεδρο έναν πολίτη από την δημοτική ενότητα ΦΕΡΩΝ μέλος του ΔΣ ΔΕΥΑΑ που θα έχει πλήρη και καθημερινή απασχόληση (όπως προβλέπεται από τον κανονισμό);;;

Το άτομο αυτό θα εξυπηρετούσε αφάνταστα τους κατοίκους των Φερών, ειδικά τώρα που αφήσατε το υποκατάστημα με μόλις ένα εργαζόμενο!!!

Μπορούσατε να προτείνεται ΑΜΙΣΘΗ την θέση του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ και έμμισθο το μέλος του ΔΣ που θα είχε ΠΛΗΡΗ απασχόληση στο υποκατάστημα ΔΕΥΑΑ ΦΕΡΩΝ !!!

Τελικά όμως φαίνεται ότι η πολιτική συνείδηση του γιατρού εξαγοράστηκε πολύ εύκολα και σε καλή τιμή… Δεν αρκεί να προσποιούμαστε το καλό παιδί αλλά και να είμαστε , διότι δεν είναι το παν στην ζωή μας το χρημα… Λιγη αξιοπρέπεια και σεβασμός στους φίλους δεν βλάπτει!!!

Απογοήτευση και οργή στους φίλους και ψηφοφόρους σας που περίμεναν από εσάς κ. ΑΓΓΕΛΙΔΗ υπευθυνότητα και σοβαρότητα και ΟΧΙ πολιτικό τυχοδιωκτισμό!!!

Ως που θα φτάσει αυτή η απαξίωση της ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ (κλειστά ιαματικά λουτρά) και της ενότητας ΦΕΡΩΝ (ερήμωσαν όλες οι υπηρεσίες) καθως και το πολιτικό σας αλισβερίσι με δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων κ.ΖΑΜΠΟΥΚΗ ;;;

Με εκτίμηση,Ευάγγελος ΜυτιληνόςΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΠΗΓΗ https://www.facebook.com/photo/?fbid=260116382951125&set=a.226710089625088

Προηγούμενο άρθροΣτέλιος Ζαντανίδης: “Μέσα Μαρτίου έως μέσα Ιουνίου αεροπορικές ασκήσεις Ελληνικών και Αμερικανικών αεροσκαφών, στην Αλεξανδρούπολη”
Επόμενο άρθροΦυσικό Αέριο: Και δεύτερο σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη προανήγγειλε ο Κ. Μητσοτάκης