Ευαγγελος Λαμπάκης: “Μήπως μπερδευτήκατε, κ. βουλευτά;”

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:14
644 0

Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός ότι ένας βουλευτής δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορά ανάμεσα στο μοίρασμα χρημάτων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) και τη διοικητική μεταρρύθμιση, όπως αυτή αναμένεται μέσα από το «Κλεισθένη 1». Είναι κρίμα που δεν αντιλαμβάνεται ότι τα χρήματα που μοιράζει ο κ. υπουργός είναι χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Είναι κρίμα που δεν αντιλαμβάνεται ότι πάντα υπήρχε το Π.Δ.Ε. για τους Έλληνες ανεξαρτήτως κυβέρνησης.

Το χειρότερο από όλα είναι πως δεν αντιλαμβάνεται ότι η «πολιτική αλητεία» έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο υπουργός εσωτερικών συζητώντας ΔΗΘΕΝ για 18 μήνες με τους αυτοδιοικητικούς προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, απεδείχθη ότι είχε γυρισμένη την πλάτη προς όλους τους δημάρχους της χώρας, αφού εν τέλει δεν συμπεριέλαβε ούτε μία από τις προτάσεις που κατατέθηκαν από τους αυτοδιοικητικούς!

Και το χείριστο είναι πως δεν αντιλαμβάνεται ότι η «πολιτική αλητεία» έχει να κάνει με το γεγονός ότι χωρίς ίχνος αληθινής διοικητικής μεταρρύθμισης (που είναι το ζητούμενο) προσπαθεί να καταστρέψει την ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ με την αλλαγή ΜΟΝΟ του εκλογικού συστήματος για καθαρά κομματικούς λόγους.

Αυτό είναι «πολιτική αλητεία» κ. βουλευτά και όλα τα άλλα που επικαλείσθε αποτελούν καθαρή υποχρέωση του υπουργού και δικαίωμα των πολιτών για έργα υποδομής.

Σχετικά άρθρα

Την Τρίτη η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στον Δήμο Ορεστιάδας (και άλλους 29 Δήμους)

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Οκτωβρίου 2016 0
Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων  του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» για το μήνα Οκτώβριο…

Ο μέσος όρος μη εξυπηρετούμενων δανείων στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ανέρχεται στο 41%

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Νοεμβρίου 2017 0
της Νένας Μαλλιάρα  www.capital.gr Στη Δυτική Ελλάδα συγκεντρώνεται το υψηλότερο ποσοστό μη εξυπηρετούμενων δανείων, σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι…