Ευρεία σύσκεψη για τον συντονισμό των φορέων Μακεδονίας – Θράκης για θέματα πυροπροστασίας, παρουσία του αρμόδιου Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια και με την συμμετοχή του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, αρμόδιου για θέματα πυροπροστασίας των Ενόπλων Δυνάμεων, Γιάννη Κεφαλογιάννη, οργανώνεται,  στην Θεσσαλονίκη.

Θα συμμετάσχουνοι αρμόδιοι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης και Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Αμανατίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, οι Πρόεδροι των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων, οι Δήμαρχοι Μακεδονίας και Θράκης, ο επικεφαλής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, των Δασαρχείων, των Υγειονομικών Περιφερειών, του ΕΚΑΒ, της ΔΕΗ του ΔΕΔΔΗΕ, του ΑΔΜΗΕ της Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς και οιεκπρόσωποι της Πολιτικής Διοίκησης και της Ιεράς Επιστασίας του Αγίου Όρους.

Η σύσκεψησυγκαλείται από τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνο Π. Γκιουλέκα, την προσεχή Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 11.00, στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65) της Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενο άρθροΙλχάν Αχμέτ προς Αδωνι Γεωργιάδη: “Επιτακτική ανάγκη η ίδρυση και λειτουργία ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης”
Επόμενο άρθροΞεπέρασαν τις 90.000 οι αιτήσεις για το «Thessaly Evros Pass»