Για «ξένες παρεμβάσεις που προσπαθούν να μας γυρίσουν χρόνια πίσω», κάνει λόγο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αναλύοντας το αποτέλεσμα των εκλογών και την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ μόνο στην εκλογική περιφέρεια Ροδόπης.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του:

«Η ιδιαιτερότητα της Ροδόπης και λιγότερο της Ξάνθης αποτυπώνεται στους δύο πάνω χάρτες με το γκρίζο των ευρωεκλογών, όταν κατήλθε ανεξάρτητο μειονοτικό κόμμα.

Το πρόσφατο αποτέλεσμα της τελευταίας αναμέτρησης αποδεικνύει σαφώς ότι το ροζ χρώμα δεν έχει απλά ιδεολογικοπολιτικό πρόσημο αλλά και άλλες διαστάσεις που πρέπει κάποτε να αναλυθούν.

Εμείς πάντως στη Θράκη χρόνια τώρα δίνουμε πολυεπίπεδη μάχη που δυστυχώς δεν φαίνεται.

Υπερασπιζόμαστε αποτελεσματικά όχι μόνο το παραταξιακό αλλά και το εθνικό συμφέρον, αγωνιζόμενοι ακατάπαυστα για την προστασία της ανοιχτής κοινωνίας που οικοδομήσαμε, από ξένες παρεμβάσεις που προσπαθούν να μας γυρίσουν πολλά χρόνια πίσω.

Ας μη μιλούν λοιπόν άδικα και μικρόψυχα για τον αγώνα μας ορισμένοι επώνυμοι – ανώνυμοι μικρόψυχοι και ανάλαφροι δημοσιογράφοι του κέντρου. Λίγος σεβασμός στον ακριτικό Ελληνισμό δεν βλάπτει».

Προηγούμενο άρθροΘεόδωρος Καρασάνης: «Με αυτή τη Δημοτική Αρχή πρέπει να βλέπουμε το “δέντρο”, το “δάσος” αλλά και τον “λύκο” που έρχεται»
Επόμενο άρθροΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΕΥΡΑΣ “ 40 + ΒΓΑΙΝΩ…ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ” ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 Τετάρτη 13 Ιουνίου 2023 Θέατρο Αλτιναλμάζη / Αλεξανδρούπολη Έναρξη 21.15