Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Διδυμότειχου για την παράδοση του Περιφερειακού Δρόμου

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:45
417 0

Ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριο. Πέτροβιτς για την άμεση αποπεράτωση των έργων στον περιφερειακό δρόμο Διδυμοτείχου.

Ο κάθετος άξονας Αρδανίου- Ορμενίου είναι πλέον έτοιμος, μετά τα έργα βελτίωσης του οδοστρώματος και της συντήρησης των αρμών της γέφυρας του Ερυθροποτάμου να δοθεί για ταχεία χρήση. Είναι σίγουρα ευτυχές το ότι το έργο ολοκληρώθηκε εντός του χρονοδιαγράμματος και επετεύχθη με αυτό τον τρόπο η εμπρόθεσμη παράδοσή του, καθώς υπήρχε επιτακτική ανάγκη να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων και να αποφορτιστεί η πόλη του Διδυμοτείχου.

<<Αναγνωρίζουμε πραγματικά τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε εκ μέρους της Περιφέρειας και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς και η οποία οδήγησε, μέσω του σωστού συντονισμού στην έγκαιρη παράδοση ενός δρόμου ζωτικής σημασίας για το Διδυμότειχο>> δήλωσε ο κ Χατζηγιάννογλου.

Σχετικά άρθρα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απορρίφθηκε η ένσταση Λαμπάκη κατά της εκλογής Ζαμπούκη – Βγήκε η απόφαση πριν λίγο

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Αυγούστου 2019 0
Απορρίφθηκε η ένσταση που είχε καταθέσει ο απερχόμενος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, κατά της εκλογής του νέου δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη,…