Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΚΑΒ Θράκης στον Αντιδήμαρχο Γ.Κουκουράβα

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:43
909 0

Κύριε αντιδήμαρχε,

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά σας στην ανακατασκευή της ράμπας στάθμευσης των ασθενοφόρων βάρδιας που σταθμεύουν στο κτήριο που μας έχει παραχωρήσει ο Δήμαρχος  κ. Λαμπάκης Ε. επί της οδού Διονυσίου Σολομού 26.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε την άμεση ανταπόκριση και επίλυση που είχε η έκκληση μας για το θέμα που είχε δημιουργηθεί όσο αφορά τη ράμπα στάθμευσης των ασθενοφόρων και που δυσχέραινε την είσοδο και έξοδο των ασθενοφόρων οχημάτων προς την διεκπεραίωση του έργου τους, χάρη στα ευήκοα ώτα της δημαρχίας και τα δικά σας προσωπικά.

Το ότι κάποιοι μας ακούνε και μας υπολήπτονται, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε με σθένος και αυταπάρνηση το έργο που έχουμε αναλάβει να φέρουμε εις πέρας, γνωρίζοντας πλέων και με αποδείξεις ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτή την δύσκολη ανηφόρα που βαδίζουμε.

Ευχές για ότι καλύτερο και για άλλη μια φορά ευχαριστούμε θερμά.

 

 

 

 

 

Το Δ.Σ. του

σωματείου εργαζομένων

Σχετικά άρθρα

Δημοσιεύτηκε μέρος της τουριστικής μελέτης της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης που αφορά της οδικές αφίξεις (μη κατοίκων) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Μαρτίου 2017 0
Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ: Στα πλαίσια της συνεχούς καταγραφής, παρακολούθησης, επεξεργασίας και μελέτης των τάσεων που διαμορφώνονται στο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον…