Ευχαριστήριο Πολυκοινωνικού Δήμου Αλεξανδρούπολης προς τη 12η Μεραρχία

Δημοσιεύτηκε στις: at 6 Απριλίου 2017
526 0

Ο Πρόεδρος του ¨ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ¨ Δήμου Αλεξανδρούπολης κ.Βαμβακερός Αντώνιος και τα μέλη του Δ.Σ. σας ευχαριστούν θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας, για την διεξαγωγή του σπουδαίου ποδοσφαιρικού αγώνα , μεταξύ επίλεκτων ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων και της μικτής Νομού Έβρου.

Η συλλογή τροφίμων υπήρξε εντυπωσιακή και θα ανακουφίσει αρκετούς ανήμπορους συμπολίτες μας ,μέσα από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Τέτοιες ενέργειες  αλληλεγγύης   καταδεικνύουν το μέγεθος της κοινωνικής σας ευαισθησίας και ήδη σας θεωρούμε αρωγούς και συνοδοιπόρους στο κοινωνικοπρονοιακό σας έργο. Ακόμη δίνουν ελπίδα και ώθηση στη Ελληνική κοινωνία και συγχρόνως δίνουν κουράγιο και δύναμη στους ανήμπορους συμπολίτες μας.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: «Μαύρη εργασία» στην καθαριότητα του Δήμου (!?)

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Μαΐου 2020 0
Το τελευταίο διάστημα η νέα δημοτική αρχή ανέδειξε το σοβαρό ζήτημα της ύπαρξης πενήντα(50) εργαζόμενων που από την προηγούμενη δημοτική αρχή  παραμένουν απλήρωτοι  εδώ…

Τομεακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ: “Επικίνδυνα δεν είναι τα καιρικά φαινόμενα, αλλά η πολιτική τους”

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Μαρτίου 2018 0
Τις ευθύνες των κυβερνήσεων και της Τοπικής Διοίκησης αναδεικνύει η Τομεακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ για τις νέες πλημμύρες στον Έβρο και την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων.…