Με ένα banner που ανάρτησε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Φάρων του Πολεμικού Ναυτικού, στο ορόσημο της πόλης, τον Φάρο, με το μήνυμα «Σας ευχαριστούμε όλους…! Μένουμε δυνατοί» θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του σε γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, Πολιτική Προστασία, εργαζόμενους στην καθαριότητα και τις υπηρεσίες του δήμου καθώς και στο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προάσπιση της εθνικής ασφάλειας.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης “μέσω της κίνησης αυτής θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους δημότες για την υπεύθυνη και υποδειγματική στάση που κράτησαν κατά την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, και ταυτόχρονα απευθύνουμε μήνυμα στους επισκέπτες του καλοκαιριού ότι η Αλεξανδρούπολη αποτελεί μεταξύ άλλων και έναν υγειονομικά ασφαλή προορισμό”.

Προηγούμενο άρθροΠοια καταστήματα ανοίγουν τη Δευτέρα 4 Μαίου
Επόμενο άρθρο40 παραβάσεις στην ΑΜΘ – Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού