Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΘΡΑΚΗΣ εκφράζει δημόσια τις ένθερμες ευχαριστίες της, στην εταιρεία σας (Pharmathen) , για την δωρεά χιλίων (1000) μασκών, τετρακοσίων (400) τεμαχίων αντισηπτικών των 400ml, εκατόν πενήντα (150) προστατευτικών ασπίδων προσώπου, πενήντα (50) ολόσωμων προστατευτικών στολών και δύο (02) ψηφιακών θερμομέτρων, για τις ανάγκες του Α ́ Λιμενικού Τμήματος Σαμοθράκης.

Θεωρούμε ότι η δωρεά αυτή αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του έργου που επιτελεί το Α ́ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης, μια υπηρεσία που προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία (φύλαξη θαλασσίων συνόρων της Πατρίδας μας, διακομιδές ασθενών κ.λ.π.).

Οι πράξεις αυτές πρέπει να αναδεικνύονται, καθώς η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης. Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο μας, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη της Εταιρίας σας προς τους συναδέρφους μας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Άρη Τσιτλαΐδη, Head of Planning της εταιρείας για την παράδοση των υλικών, που πραγματοποιήθηκε στο Λιμένα της Αλεξανδρούπολης.

Ελπίζοντας σε μελλοντική συνεργασία, σας ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία.

Προηγούμενο άρθροΗ διάσωσης της “Ισμάρας” – Δείτε όλο το χρονικό
Επόμενο άρθροΈνας χρόνος πλήρους λειτουργίας του Σταθμού Κλιματικής Αλλαγής του Δ.Π.Θ