Με μία ανακοίνωση – πρόσκληση ο Ηρακλής Σαγήνης προτείνει η διοργάνωση ποδοσφαίρου ακαδημιών «Ευ αγωνιζέσθαι» που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στην Αλεξανδρούπολη με υπεύθυνο τον Νικήτα Παπαπαντελή, να διευρυνθεί και να γίνονται αγώνες και στον Βόρειο Έβρο.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα της ομάδας της Σαγήνης έτσι όπως ανέβηκε στο Facebook του υπεύθυνου των ακαδημιών Σάκη Χατζησταντσίδη:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
απο τις ακαδημίες του ΗΡΑΚΛΗ ΣΑΓΗΝΗΣ προς τα σωματεία του Βορείου Εβρου ( απο το Σουφλι – Τυχερο και μεχρι τα Δικαια και το Κυπρινο)
Προσκαλούμε ΟΛΑ τα αθλητικά σωματεία που διατηρούν τμήματα υποδομής κατηγορίας bambini-projunior-junior σε μια συναντηση με τον υπεύθυνο του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΣΘΑΙ” απο την Αλεξανδρουπολη καθηγητή φυσικής αγωγής και διπλωματούχο προπονητή κυριο Παπαπαντελή Νικήτα για την διοργάνωση μιας απο τις καλύτερες αθλητικές γιορτές στο χώρο του αθλητισμού και δη στο ποδοσφαιρο, με σκοπό την εξάπλωση της γιορτής και στον Βόρειο Έβρο.
Η αθλητική γιορτή « ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» αποτελεί μια ιδιαίτερη αθλητική και εκπαιδευτική διοργάνωση στο χώρο του αθλητισμού υποδομής για την περιοχή μας, στηρίζοντας και ενισχύοντας την ουσιαστική απασχόληση των παιδιών μας με τον αθλητισμό, τη χαρά και τη διασκέδαση χωρις κανενα βαθμολογικό ενδιαφέρον !
Προτείνουμε η συναντηση να γίνει μεχρι τέλος Ιουλίου σε ημερομηνία που βολευει τα σωματεία και σαν τόπο συνάντησης προτείνουμε την πόλη του Διδυμοτειχου.
Επίσης προτείνουμε τον κυριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥΔΗΣ ( καθηγητής φυσικής αγωγής, διπλωματούχος προπονητής και με μεγάλη εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες και υπεύθυνος για τον Βόρειο Έβρο στον σύνδεσμο προπονητών Εβρου) ο οποίος κατα τη ταπεινή μας γνώμη ειναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής απ´ολους μας, να ειναι ο υπεύθυνος για την Αθλητική Γιορτή του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” και ο άνθρωπος ο οποιος μπορεί να “τρέξει” ένα τοσο σημαντικο γεγονός για τον Βόρειο Έβρο και για τα παιδια μας!
Προσκαλούμε λοιπον τις παρακάτω ακαδημίες και τους υπεύθυνους αυτών :
Α) Ακαδημια Τυχερού
Β) Α.Σ. Έβρος Σουφλίου
Γ) Α.Ε Διδυμοτειχου
Δ) ΠΑΟΚ Ισαακιου
Ε) Μ.Γ.Σ. Ορεστης Ορεστιαδας
ΣΤ) ΗΡΑΚΛΗΣ Σαγηνης
Ζ) Γ.Σ.Ένωση Οινόης
Η) Ορφεας Δικαίων
Θ) Κυπρινος
Ι) Α.Ο Νέας Βύσσας Ορεστιάδας

σε μια συναντηση μεχρι τέλος Ιουλίου με τη συμμετοχή και του κυρίου Παπαπαντελη Νικήτα για την οργάνωση του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και στον Βόρειο Έβρο.
Πιστευω πως ειναι μια κίνηση που θα “αφυπνίσει” το ποδοσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες και θα δώσει νέο ενδιαφέρον στα παιδια ( και αυτο ειναι και το ζητούμενο)
Σας παρακαλώ πολυ ειναι πολυ σημαντικο και σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζι μου το συντομότερο δυνατόν!
Σας ευχαριστω πολυ!»

 

Προηγούμενο άρθροΑναπόφευκτες σκέψεις και συγκρίσεις μετά το Brexit. (από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο Δρ. Νομικής,Δικηγόρο)
Επόμενο άρθροΠΟΙΟΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ;