Ε.Σ.Α.μεΑ.: Πανελλαδικό παν – αναπηρικό συλλαλητήριο στις 5 Δεκέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις: at 13 Οκτωβρίου 2016
296 0

 Τη διοργάνωση πανελλαδικού, παν- αναπηρικού συλλαλητηρίου ανακοινώνει η Ε.Σ.Α.με.Α., για τις 5 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της Εθνικής και Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Καλούμε όλους τους συλλόγους, όλους τους φορείς, όλες τις ομοσπονδίες, όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, κάθε ενεργό πολίτη να παρευρεθεί.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. στηρίζει κάθε κινητοποίηση φορέα που αναδεικνύει τα φλέγοντα θέματα της Αναπηρίας.

Τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές μας θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, δεν πάει άλλο!

Διαμαρτυρόμαστε για τις μειώσεις στις συντάξεις και στο εξωιδρυματικό επίδομα, στους μισθούς, διαμαρτυρόμαστε για την κατάσταση στα νοσοκομεία, στα ΚΕΠΑ στην εκπαίδευση, στην πρόνοια, αγωνιζόμαστε για τα Κέντρα Ημέρας, τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, διεκδικούμε την ισότητα, παλεύουμε ενάντια στις διακρίσεις.

Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

Σχετικά άρθρα

Άνοιξε η Πρόσκληση προς τους Δήμους για δωρεάν Wi-Fi σε δημόσιους χώρους

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιουνίου 2020 0
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δημοσιεύσεισήμερα την 4η Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για κουπόνια WiFi4EU, για τη δημιουργία δωρεάν δικτύων Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως Δημαρχεία, δημόσιες…