Ζουράρις σε δημοσιογράφο: «ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ…»

Δημοσιεύτηκε στις: at 7 Νοεμβρίου 2016
546 0
“Επεισοδιακή” ήταν η άφιξη του νέου υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό. Οι απανωτές αρνήσεις και το… χιούμορ στους δημοσιογράφους.
Θα δείτε ένα βίντεο μόλις 25 δευτερολέπτων.Σε… αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο Κώστας Ζουράρις κατάφερε να “κλέψει” την παράσταση, με δηλώσεις… δηλητηριώδεις!

“Για να ρωτήσεις εσύ ρε” είναι η πρώτη του απάντηση σε δημοσιογράφους, οι οποίοι έκαναν… το λάθος να του κάνουν και δεύτερη ερώτηση. Ή μάλλον… προσπάθησαν αφού μετά το “κύριε Ζουράρι” του δημοσιογράφου, ο νέος υφυπουργός Παιδείας απάντησε “δεν έχει κύριε Ζουράρι, μετά”!

Αφού ο δημοσιογράφος τον “έπεισε” να δεχθεί μια ερώτηση, διευκρινίζοντας πως απευθύνεται στον… πολίτη -και όχι τον υφυπουργό- Κώστα Ζουράρι, ξεκίνησε την ερώτηση: “Λένε λοιπόν ότι η παρουσία σας…” πρόλαβε να πει ο δημοσιογράφος με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να τον διακόπτει λέγοντάς του “είσαι φλύαρος! Αμέσως ερώτηση”!

Ακολούθως κι ενώ οι δημοσιογράφοι επέμεναν, ο Κώστας Ζουράρις είπε… “απειλητικά” σε έναν από αυτούς “στον Έβρο σε βλέπω εγώ”, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε σχεδόν… πανηγυρίζοντας, με τα χέρια υψωμένα!

 
ΠΗΓΗ newsit

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Κίνητρα στις παραμεθόριες περιοχές για την ανάπτυξη της γεωθερμίας. Θα το τολμήσει η Κυβέρνηση μέσω του νέου Αναπτυξιακού Νόμου; Θα συνεισφέρει στη γεωθερμική συνεργασία των Δήμων Αλεξ/πολης και Σαμοθράκης;”

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Μαρτίου 2019 0
Για τις πρωτοποριακές κινήσεις του Δήμου Αλεξ/πολης στον τομέα της γεωθερμίας, για την ανάγκη να θεσπιστούν κίνητρα στον νέο Αναπτυξιακό…