Ζωή Τηγανούρια: Στις 11 Αυγούστου πρέπει να γεμίσουμε το πάρκο Αλτιναλμάζη. Στο Hollywood για τη μουσική της ταινίας “Tango Salom”

Δημοσιεύτηκε στις: at 5 Αυγούστου 2019
833 0

Ακούστε την Ζωή Τηγανούρια σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό

 

 

Η μεγάλη συναυλία με τίτλο «Ένα χαμόγελο για το Γρηγόρη» της δικής μας Ζωής Τηγανούρια (που σήμερα γράφει μουσική για το HOLLYWOOD) είναι γεγονός. Έχει  φιλανθρωπικό χαρακτήρα μιας  και μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της εκδήλωσης, θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του συμπολίτη μας Σαμοθρακίτη  Γρηγόρη, για την αποκατάσταση της υγείας του.

Ερμηνεύει ο μοναδικός Σάκης Χαβιάρας.

Special Guest η αγαπημένη Χριστίνα Μαραγκόζη.

Έκπληξη της βραδιάς θα είναι η εμφάνιση του Πατέρα Βασίλειου Κολέτσα στην ερμηνεία του αγαπημένου «Σαμοθράκης βήμα» σε στίχους του Μητροπολίτη μας κκ Άνθιμου και μουσική της Ζωής Τηγανούρια.

Συμμετέχουν οι: 60μελής μεικτή χορωδία του Δήμου Βόλβηςμαζί με την μεικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο «Κλειγένης» υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Καραμάνη και τα χορευτικά σχήματα του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Έβρου «Η Νίκη της Σαμοθράκης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, πλαισιωμένοι από ένασύνολο εξαιρετικών μουσικών.

Συμμετέχουν επίσης, η Πελαγία με την επιτυχία της «Δε ξέρω γιατί» σε σύνθεση Ζωής Τηγανούρια και στίχους Κωνσταντίνου Ρωμανίδη κι ο δικός μας  ταλαντούχος συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας με το «Sax solo Project».

Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ, Είσοδος: 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

  • Theatro coffee & Drinks
  • Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Σκαρλακίδου Φωτεινή

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα δύο πολυαγαπημένα παιδιά που έχουν χαρίσει στον Έβρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα πολλές στιγμές συγκίνησης και αυτά δεν είναι άλλα από τους Παραολυμπιονίκες Δημήτρη Καρυπίδη και το«Χρυσό» παιδί του Έβρου και του κόσμου Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, όπως σε όλες τις δύσκολες στιγμές, μπορούμε να στηρίξουμε και να δώσουμε δύναμη σε ένα συμπολίτη μας, που έχει ανάγκη την αγάπηκαι την παρουσία μας.

Στις 11 Αυγούστου οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί!

Ένα πολιτιστικό γεγονός των Ενώσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης

Σχετικά άρθρα

Γιώργος Κουκουράβας: “Άφησαν σημείωμα στο πάρκο Ανατολικής Θράκης… Μην τα φτιάχνετε θα τα ξανασπάσουμε”

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιουνίου 2017 0
Ακούστε τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης κ. Γιώργο Κουκουράβα σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM 93,6…

Βασίλης Μαυρίδης: “Όταν η Περιφέρεια ΑΜΘ δίνει 40 εκατ ευρώ για να φτιαχτούν δρόμοι (που σκοτώθηκαν φίλοι και συγγενείς) δεν θα έπρεπε να τους αφήσουμε να φτιάξουν διόδια”

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Απριλίου 2017 0
Ακούστε τον Δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Βασίλη Μαυρίδη σε όσα ανέφερε  στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM FM 93,6 και στον Δ.Κολιό

Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου: “Από τη διευρυμένη επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ. προκρίθηκε το όνομα του κ. Ζαμπούκη”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Νοεμβρίου 2018 0
Ακούστε την Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Έβρου κ. Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΜΑXIMUM…

Ευάγγελος Λαμπάκης: “Σε δέκα μήνες θα φύγει η επιβάρυνση του 18% από τα ανταποδοτικά τέλη”

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Ιουλίου 2017 0
Ακούστε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Ευάγγελο Λαμπάκη , σε όσα ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του…