Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης θα συμμετέχει στη διαμαρτυρία της Δ.Ε.Θ.

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:58
441 0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες  – Συνάδελφοι

Οι ομοσπονδίες των σωμάτων ασφαλείας αποφάσισαν την πραγματοποίηση πανελλαδικής ένστολης συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου  2016 και ώρα 18:00.

Η ένωσή μας, όπως κάνει κάθε φορά έτσι και τώρα,  θα δώσει δυναμικό παρόν τόσο σε όγκο με τη συμμετοχή πολυάριθμης ΄΄ αποστολής ΄΄  όσο και σε παλμό – δυναμική. Η τελευταία συμμετοχή στην κινητοποίηση της Αθήνας έχει ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών του Δ.Σ. της ένωσης, το οποίο θα στηρίξει με κάθε τρόπο και αυτήν την  προσπάθεια για να στείλουμε τα μηνύματά μας στην κυβέρνηση. Άλλωστε όχι μόνο δεν έχει επιλυθεί κανένα πρόβλημα  από αυτά που είχαμε τον Φεβρουάριο του 2016 αλλά αντίθετα έχουν προστεθεί και πολλά άλλα.

Η μη υλοποίηση των αποφάσεων του Σ.τ.Ε. , το πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων από το 2017, το νέο μισθολόγιο που ετοιμάζουν για εμάς χωρίς εμάς, το σχέδιο Π.Δ. για την αναδιάρθρωση – αναδιάταξη των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στο οποίο δεν λάβανε υπόψη τους καμία δική μας πρόταση, η πλήρης αποδιοργάνωση των υπηρεσιών  της Ελληνικής Αστυνομίας και η υποστελέχωση αυτών, έχει αντίκτυπο στους συμπολίτες μας και εκθέτει  ανεπανόρθωτα όλους τους εργαζόμενους στην Ελληνική Αστυνομία, είναι μερικά από τα άλυτα προβλήματα που μας βασανίζουν καθημερινά.

Για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και πολλούς ακόμη σας καλούμε ΟΛΟΥΣ  να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε κανέναν και δεν πρέπει να επιτρέψουμε την περαιτέρω απαξίωση του Έλληνα Αστυνομικού και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δηλώσεις συμμετοχής σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Όλα τα έξοδα θα καλυφθούν  από την ένωσή μας. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από τον χώρο παρκινγκ πίσω από το γήπεδο στις 12:00 ώρα της 09/09/2016.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος 

ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ Δημήτριος 

Ο Γενικός Γραμματέας

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος

Σχετικά άρθρα

Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου: “Να χορηγηθούν επιτέλους  τίτλοι κυριότητας για τα αγροκτήματα που διανεμήθηκαν στους ακτήμονες αγρότες του Βορείου Έβρου πριν 30 χρόνια”

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Οκτωβρίου 2020 0
Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου Να χορηγηθούν επιτέλους  τίτλοι κυριότητας για τα αγροκτήματα που διανεμήθηκαν στους ακτήμονες αγρότες του Βορείου Έβρου πριν 30…

ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης στην Σαμοθράκη – Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην Ορεστιάδα

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Νοεμβρίου 2017 0
Τον Έβρο θα επισκεφτούν την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης…

Σταύρος Κελέτσης: «Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών : Ας χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του»

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Νοεμβρίου 2020 0
Στο πλαίσιο της σημερινής Διεθνούς Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των γυναικών πραγματοποιήθηκε παρέμβαση του Βουλευτή Έβρου της ΝΔ Σταύρου…