Η Ένωση Γυναικών Ελλάδος, Παράρτημα Αλεξανδρούπολης “υιοθέτησε” το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:51
160 0

Τα Μέλη της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος, Παράρτημα Αλεξανδρούπολης, μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η περιοχή της Καρδίτσας, ευαισθητοποιηθήκαμε και αποφασίσαμε να “υιοθετήσουμε” ένα σχολείο, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και τον ανθρωπισμό μας.

Έτσι υιοθετήσαμε το 5ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, το οποίο και υπέστη την μεγαλύτερη ζημιά.

Προσδοκούμε στην βοήθεια όλων, για να συγκεντρώσουμε σχολικά είδη(τετράδια, μαρκαδόρους, μολύβια, κασετίνες, μπλοκ, τσάντες) αλλά και ρούχα για παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από 5 έως 12 ετών.

Σας περιμένουμε από σήμερα Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2020 έως την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, από τις 11.00 έως τις 13.00, στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου, το οποίο για άλλη μια φορά δέχθηκε την συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 9 μη νόμιμους μετανάστες

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Αυγούστου 2017 0
Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 9 μη νόμιμους μετανάστες Συνελήφθησαν χθες (18-8-2017) τις πρώτες πρωινές…

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ Ο Γ΄ ΑΝΘΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Μαΐου 2019 0
Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ Ο Γ΄ ΑΝΘΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ Μέγας, μεγαλόφρων, μεγαλόπνοος,…