Η Ένωση Εφοπλιστών στηρίζει τους ακρίτες

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:47
690 0

Η Ένωση Εφοπλιστών  με μία ακόμη δράση της  στηρίζει τους ακρίτες του Κεντρικού και Βορείου Έβρου, ύστερα από αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού.

Συγκεκριμένα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου, στις 25 Μαΐου ε.ε., 50 δικαιούχοι, εκ των οποίων  34 περιπτώσεις πολυτέκνων και 16 ακόμα με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, παρέλαβαν 160 δέματα τροφίμων και ειδών υγιεινής, ανάλογα με τον αριθμό των μελών τους.

Στους δικαιούχους μίλησε ο οικείος Μητροπολίτης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Ένωση Εφοπλιστών τόνισε την σκοπιμότητα του Προγράμματος κοινωνικής προσφοράς «Συνεχίζουμε – Στηρίζουμε», κάτω από τις δύσκολες συγκυρίες της εποχής και τις επικίνδυνες παραμέτρους, που δημιουργεί το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα στον τόπο μας.

Σχετικά άρθρα

Πρόταση ψηφίσματος “Λαϊκής Συσπείρωσης” ΑΜΘ για τους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Ιανουαρίου 2022 0
Πρόταση ψηφίσματος εν όψει της κατάργησης επτά Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (μεταξύ αυτών του Δέλτα Έβρου και του Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου),…

3 Αντιπεριφερειάρχες (1 χωρικός και 2 θεματικούς) στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Σεπτεμβρίου 2019 0
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, οι παρακάτω περιφερειακοί σύμβουλοι ορίζονται χωρικοί και θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες.…