Η Ένωση Εφοπλιστών στηρίζει τους ακρίτες

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:47
545 0

Η Ένωση Εφοπλιστών  με μία ακόμη δράση της  στηρίζει τους ακρίτες του Κεντρικού και Βορείου Έβρου, ύστερα από αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού.

Συγκεκριμένα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Διδυμοτείχου, στις 25 Μαΐου ε.ε., 50 δικαιούχοι, εκ των οποίων  34 περιπτώσεις πολυτέκνων και 16 ακόμα με σοβαρά οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, παρέλαβαν 160 δέματα τροφίμων και ειδών υγιεινής, ανάλογα με τον αριθμό των μελών τους.

Στους δικαιούχους μίλησε ο οικείος Μητροπολίτης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Ένωση Εφοπλιστών τόνισε την σκοπιμότητα του Προγράμματος κοινωνικής προσφοράς «Συνεχίζουμε – Στηρίζουμε», κάτω από τις δύσκολες συγκυρίες της εποχής και τις επικίνδυνες παραμέτρους, που δημιουργεί το οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα στον τόπο μας.

Σχετικά άρθρα

ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – Μετά το τέλος του πετρελαιαγωγού, μήπως και το τέλος του λιμανιού ; (γράφει ο Νικόλαος Παπανικολόπουλος)

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιανουαρίου 2018 0
ΔΙΩΡΥΓΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ   Μετά το τέλος του πετρελαιαγωγού, μήπως και το τέλος του λιμανιού ;   Την Τετάρτη 27…