Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου είναι αντίθετη στη δημιουργία οποιασδήποτε κλειστής δομής στο νομό

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:43
359 0

Η ανακοίνωση της που υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Δερβεντλής που βρέθηκε στις Φέρες και μαζί με τους συναδέρφους του συναντήθηκαν με τον κ.Πέτσα, αναφέρει:

“Στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών, είχαμε την χαρά και την τιμή ως Ένωση Συνοριακών Έβρου, να συζητήσουμε με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Στέλιο Πέτσα τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας. Χαιρετήσαμε τα κυβερνητικά μέτρα για το μεταναστευτικό, με ναυαρχίδα αυτών, τον Ενιαίο Φορέα Επιτήρησης των Συνόρων και αναπτύξαμε τις θέσεις μας για την ελληνική Συνοριοφυλακή.

Ενόψει των νέων προσλήψεων συνοριακών φυλάκων μετά από 20 χρόνια, τονίσαμε την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης σε ειδικού τύπου οχημάτων για το ανάχωμα και τα παραποτάμια σύνορα καθώς και την αναγκαιότητα προμήθειας σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων επιτήρησης αυτών.

Καταστήσαμε σαφές ότι η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Νομού Έβρου είναι αντίθετη στη δημιουργία οποιασδήποτε κλειστής δομής στο νομό.

Θέσαμε την ανησυχία μας για εκείνους τους συναδέλφους που βρίσκονται αδαπάνως εδώ στον Έβρο τα τελευταία χρόνια και συνδράμουν στη συνοριακή φύλαξη, να μην αποχωρήσουν με την πρόσληψη των νέων 400 συνοριοφυλάκων. Αυτοί οι συνάδελφοί μας έχουν αφομοιωθεί στο θεσμό της συνοριοφυλακής προσφέροντας σημαντικό και ουσιαστικό έργο. Είναι ανάγκη αύριο η δύναμη μας να γίνει +400 και να μην αρχίσουμε προσθαφαιρετικές μεθόδους που θα δημιουργήσουν ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στη συνοριακή φύλαξη.

Αυτά ζητήσαμε ως Ένωση Συνοριοφυλάκων Έβρου και λάβαμε τη διαβεβαίωση από τον ίδιο πως η πολιτεία στηρίζει και θα στηρίξει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια που καταβάλλουμε, τόσο στη φύλαξη των συνόρων όσο και στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών”.

Σχετικά άρθρα

Χρήστος Δερμεντζόπουλος: 6,5 εκατ. € στον Έβρο… για αποζημιώσεις του 2018 σε βαμβάκι και σιτηρά

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Απριλίου 2020 0
Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Έβρου κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος: Οι αποζημιώσεις για τις καταστροφές στις καλλιέργειες βάμβακος και σιτηρών του 2018…

Αυτοκινητοπορεία για την Υγεία την Τετάρτη 7 Απριλίου στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Απριλίου 2021 0
Σωματεία: – Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» – Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Αλεξανδρούπολης και Περιφέρειας – Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν.…

O Ιερός Ναός Αγίου Βλαδίμηρου θα βρίσκεται στην περιοχή του στρατοπέδου Ζήση

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Μαρτίου 2016 0
Με απόφαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης , ο Ορθόδοξος Ναός ρωσικής τεχνοτροπίας που προγραμματίζεται να χτιστεί στην Αλεξανδρούπολη, με…

Μαρτυρολόγιο Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης (+1922) (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Σεπτεμβρίου 2017 0
Μαρτυρολόγιο Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης (+1922) Μνημοσύνη 96 ετών από της  Μικρασιατικής Καταστροφής και σχετικές μαρτυρίες για το Χριστομίμητο και Μαρτυρικό…