Η Αλεξανδρούπολη μια από τις καλύτερες και καινοτόμες πόλεις της Ελλάδας

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Best City Awards 2018, βραβεία που διοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά και τελούν υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αναδεικνύει τις ευφυείς και καινοτόμες πόλεις.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία “Αστική Ανάπλαση/Χώροι Αναψυχής” αποσπώντας Χρυσό Βραβείο για το έργο “Μετατροπή του πρώην στρατοπέδου “Παρμενίων” στο πρότυπο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη”.

Εκ μέρους του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κωνσταντίνος Γκοτσίδης.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν Δήμαρχοι από όλη τη χώρα, στελέχη τοπικής αυτοδιοίκησης, στελέχη Περιφερειών, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, σύμβουλοι και δημοσιογράφοι, οι οποίοι γνώρισαν τους νικητές και ενημερώθηκαν για τις καλύτερες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις και τις εφαρμοσμένες τεχνολογίες, οι οποίες εξασφαλίζουν καθαρό περιβάλλον, υγεία, ασφάλεια, πολιτισμό, ευκαιρίες εργασίας, οικονομική ανάπτυξη και τελικά καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες τους.

Προηγούμενο άρθροH ΑΕΚ Έβρου δίπλα στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης!
Επόμενο άρθροΤην ενσωμάτωση της έννοιας του Κυνηγετικού και του Μηχανοκίνητου τουρισμού στο ν/σχ του Υπουργείου Τουρισμού για τον θεματικό τουρισμό προτείνει η Νατάσα Γκαρά