Η ανακοίνωση – απάντηση του Άρη στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Εθνικού

Δημοσιεύτηκε στις: at 18 Νοεμβρίου 2015
447 0

Μετά την ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε η διοίκηση του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη, ήρθε η σειρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης να απαντήσει.

Σε αυτήν οι Θεσσαλονικείς δεν καταδικάζουν τα γεγονότα όπως ζήτησε ο Εθνικός, αλλά θεωρούν πως τα λάθη των διαιτητών σε βάρος του Άρη προκάλεσαν ένταση και πως η ανακοίνωση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης προκαλεί ερωτηματικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

«Η διοίκηση του ΤΑΑ Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την πεποίθησή της ότι το βόλεϊ είναι ένα κατ’εξοχήν ευγενές άθλημα και γι’αυτό συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων όλων των ηλικιών.

Στον αγώνα του Α.Σ. ΑΡΗ με τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης, σειρά λαθών της διαιτησίας σε βάρος του Α.Σ. ΑΡΗ δυναμίτισαν το κλίμα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν και ο αγώνας έληξε με νίκη της ομάδας του Α.Σ. ΑΡΗ. Προκαλεί λοιπόν ερωτηματικά η εκ των υστέρων ανακοίνωση της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης σε βάρος του ΑΡΗ.

Ο Α.Σ.ΑΡΗΣ υπηρετεί με συνέπεια εδώ και χρόνια το άθλημα και
μεμονωμένα περιστατικά δεν μπορούν να αμαυρώσουν ούτε την εικόνα του αθλήματος αλλά ούτε και την εικόνα του συλλόγου».  

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Σχετικά άρθρα

Χάλκινο μετάλλιο ο Δημήτρης Καρυπίδης στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Αυγούστου 2018 0
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑμεΑ Tην τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία S1-S2 στα 50…