Έρχεται, για μία και μόνο παράσταση, η απολαυστική κωμωδία του Βασίλη Τσικάρα “ΣΟΥΤΖΟΥΚ ΛΟΥΚΟΥΜ”, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 9:00μμ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης!!

Μετά από πολλές προσπάθειες κατορθώσαμε να καταλήξουμε στην συγκεκριμένη ημερομηνία ώστε όλη η θεατρική ομάδα του ΑΡΑΤΟΥ, με επικεφαλής τον Βασίλη Τσικάρα, να έρθει στην πόλη μας και να μας προσφέρει ένα σαββατόβραδο διασκέδασης και ψυχαγωγίας!!

Το έργο είναι βραβευμένο με το 1ο Βραβείο Κοινού Θεσσαλονίκης 2014-2015 στα Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης και πρόκειται για μία κωμωδία που έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο «σπάζοντας» στην κυριολεξία τα… ταμεία!

Εισιτήρια ήδη προπωλούνται και σας προτρέπουμε να εφοδιαστείτε σύντομα ώστε να απολαύσετε την υπέροχη κωμωδία “ΣΟΥΤΖΟΥΚ ΛΟΥΚΟΥΜ”!!

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Λίγα λόγια για το έργο:

Η αιφνίδια επίσκεψη του θείου από την Ορεστιάδα, φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή ενός ζευγαριού, το οποίο περνάει μια δύσκολη περίοδο, έχοντας να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα τεκνοποίησης. Ο θείος γνωρίζει για το πρόβλημα και γι’ αυτό το λόγο φέρνει μαζί του κάτι… μαγικό, προκειμένου να δώσει λύση. Ο θείος είναι αυστηρός και ξερόλας, θέλει να επιβάλει τις απόψεις του είναι όμως και καλοπερασάκιας. Κι εκεί τα πράγματα περιπλέκονται. Το ζευγάρι παρασύρεται στις ορέξεις του θείου, ο οποίος μετατρέπει μια απλή βραδιά, σε νύχτα…ακολασίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι και άτομα που στέκονται

Συντελεστές

Κείμενο – σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας

Σκηνικά – κοστούμια: Μαρία Βλάχου

Σχεδιασμός μακιγιάζ: Σοφία Βουλαλά

Φώτα – ήχος: Γιάννης Λαζαρίδης, Χριστίνα Ασλανίδη

Δημιουργικό: Νίκος Γκάρας

Φωτογράφιση: Αιμίλιος Ραφαηλίδης

Trailer: Aratos Films

Παραγωγή: Θέατρο Άρατος

Παίζουν: Σοφία Αϊβάζογλου, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Εύα Καντούρου, Κωνσταντίνα Μυλωνά, Γιάννης Λαζαρίδης, Αριστείδης Σιναπίδης, Κική Σπύρου, Βασίλης Τελίδης, Χρύσα Τραΐτση και ο Βασίλης Τσικάρας.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Θεατρική ομάδα Άρατος:

Η θεατρική ομάδα Άρατος δημιουργήθηκε το 2011 κι έχει επικεφαλής τον σκηνοθέτη – συγγραφέα και ηθοποιό Βασίλη Τσικάρα. Θεωρείται μία από τις πιο ενεργές ομάδες της χώρας, εδρεύει στο Θέατρο Άρατος στη Θεσσαλονίκη (Μοσκώφ 12) και κάθε χρόνο παρουσιάζει στο κοινό νέες παραγωγές.

Βασίλης Τσικάρας: Τον γνωρίσαμε μέσα από τα θεατρικά του έργα «Το ΣΕΞ αρχίζει στα 40», «Sorry λάθος κρεβάτι», «Spaghetti αλά Γαλλικά», «Ψάρι στα χείλη», «Σουτζούκ Λουκούμ», «Κωδικός Σπασίμπα Ντα», «Άδεια πιάτα», «Άδεια πιάτα 2», «Έχω θέμα», «Μια σφαίρα για την Τζέην», «Μη πεις όχι μωρό μου», «Χοντρός παραμυθάς», «Απόψε σε θέλω πάλι», «Madmix I,II,III» κι από τις κινηματογραφικές του ταινίες «Έξοδος 1826», «Πολιορκία», «Πέντε 5» (ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης), «OperationStar».

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 10€

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ, ΑΜΕΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ: 7€

Σημεία προπώλησης:

Κινηματογράφος «ΗΛΥΣΙΑ»

Βιβλιοπωλείο «ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ»

Καφέ «Περί Ανέμων & Υδάτων»

Κατάστημα «Σιμσίρης»

Προηγούμενο άρθροΧωρίς ΜΕΘ Παίδων Ήπειρος, Θεσσαλία και Θράκη – «Ασφυξία» στα νοσοκομεία
Επόμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση: “Τώρα πάρτε μέτρα προστασίας και μόνιμο προσωπικό”