Η Βουλή κάνει διαγωνισμό για να… ντυσει φιγουρίνια τους οδηγούς των αυτοκινήτων

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:37
408 0

Όχι μόνο δεν καταργήθηκαν τα βουλευτικά οχήματα αλλά θα έχουν και οδηγούς μοντέλα

Προσφορές για γραβάτες, ζώνες, πουκάμισα, σακάκια και άλλα ενδύματα συγκεντρώνει αυτή την περίοδο η Βουλή. Οχι γιατί αποφάσισε να ντύσει τους βουλευτές, αλλά για τις ανάγκες ένδυσης της περιόδου 2016-’17 των οδηγών του Κοινοβουλίου, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση.

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της «Κοινοβουλευτικής Διαφάνειας», η Βουλή θα αξιολογήσει τουλάχιστον πέντε κλειστές προσφορές για την προμήθεια τριάντα τεσσάρων χειμερινών και θερινών υπηρεσιακών στολών και τριάντα τεσσάρων χειμερινών και θερινών ζευγών υποδημάτων, η οποία αναλύεται ως εξής: 17 χειμερινά και 17 θερινά σακάκια, 17 χειμερινά και θερινά παντελόνια, 17 δερμάτινες ζώνες, 34 χειμερινά και 34 θερινά πουκάμισα, 17 χειμερινές και 17 θερινές γραβάτες (!), 17 χειμερινά ζεύγη υποδημάτων και 17 θερινά. Η συνολική δαπάνη για όλα τα παραπάνω ανέρχεται σε 9.982 ευρώ ή περίπου 580 ευρώ για κάθε οδηγό.

parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

Κώστας Χατζηαναγνώστου: “Δεν έγινε σεισμός αυτό είναι το μπαλκόνι του 4ου ορόφου του “ΜΕΓΑΡΟΥ” της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης όπου στεγάζεται το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Μαΐου 2017 0
Το συμβάν σχολίασε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Αρχιφύλακας Τροχαίας Αλεξανδρούπολης κ. Κώστας Χατζηαναγνώστου: