Η Διανομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης – Έβρου παρακολουθεί με ενδιαφέρον την αίτηση της Μεταλλευτικής Θράκης στην περιοχή του δήμου Μαρωνείας – Σαπών

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:40
605 0

Η Διανομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης – Έβρου παρακολουθεί με ενδιαφέρον την αίτηση της Μεταλλευτικής Θράκης για  αδειοδότηση  16 διερευνητικών γεωτρήσεων στην περιοχή του δήμου Μαρωνείας – Σαπών.

Παρακολουθούμε την προσπάθεια της αρμόδιας υπηρεσίας να παρακάμψει «νομότυπα» την γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα. Θεωρούμε ότι για τέτοιου μείζονος σημασίας θέματα, είναι απαραίτητη η γνωμοδότηση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Καθώς επίσης σε κάθε περίπτωση για την τελική απόφαση είναι πρέπον να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν και η αρνητική θέση για το εν λόγω θέμα του οικείου Δήμου Μαρωνείας – Σαπών.

Για ακόμη μια φορά διατρανώνουμε την αντίθεση μας σε κάθε αδειοδότηση των εταιριών για οποιαδήποτε καταστρεπτική δραστηριότητά τους στην περιοχή μας.

Καλούμαστε όλοι σε επαγρύπνηση και αντίσταση σε κάθε άστοχη ενέργεια οποιουδήποτε «αρμοδίου».

 

Η συντονιστική γραμματεία

ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΕΒΡΟΥ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ

Σχετικά άρθρα

Προτάσεις απο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ για την επανεκκίνηση-ανάκαμψη της ΑΜΘ – «Διεκδικήστε για τον πολίτη, όχι για την προσωπική σας πολιτική»

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουνίου 2020 0
1η Ιουνίου: ο COVID-19 δεν αποτελεί ακόμη παρελθόν! Αφορά όχι μόνο την υγεία αλλά και την οικονομική μας κατάσταση. Οι…

Η Συμφωνία των Πρεσπών γκρεμίζεται και το ελληνικό πολιτικό σύστημα το χαβά του (γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Νοεμβρίου 2021 0
Η Συμφωνία των Πρεσπών γκρεμίζεται και το ελληνικό πολιτικό σύστημα το χαβά του Γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου* Στις 15 Ιουλίου…

ΣΥΡΙΖΑ: «Κυνική ομολογία 8μηνης αδράνειας η ακύρωση του 80% των χειρουργείων – Άφησαν το ΕΣΥ απροετοίμαστο»

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Νοεμβρίου 2020 0
Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Η εντολή για αναστολή του 80% των χειρουργικών επεμβάσεων αποτελεί την πιο κυνική επιβεβαίωση πως η…