Η Δ.Ε.Υ.Α.Α. δίπλα στις ευπαθείς ομάδες – Υλοποιείται σχέδιο έκτακτης ανάγκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 10 Νοεμβρίου 2020
113 0

Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Σχέδιο έκτακτης ανάγκης Δ.Ε.Υ.Α.Α. #staysafe

🚰 Προκειμένου να αποφεύγεται ο συγχνωτισμός τόσο των υπαλλήλων στην υπηρεσία, όσο και των δημοτών που προσέρχονται στο κτίριο Διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Α. για την εξυπηρέτησή τους, με κυρίαρχο σκοπό την προστασία της υγείας των εργαζομένων αλλά και της δημόσιας υγείας αποφασίστηκε η παροχή εργασίας όσων εργάζονται στο κτίριο διοίκησης της Δ.Ε.Υ.Α.Α. σε δυο διακριτές βάρδιες.

🚰 Με αυτό το σχέδιο λειτουργίας της Δ.Ε.Υ.Α.Α., οι καταναλωτές και οι οικονομικοί φορείς που συμβάλλονται με την επιχείρηση, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις 07.00 π.μ. έως τις 10.00 μ.μ. όλες τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και έτσι επιχειρείται η μείωση του συνωστισμού στην αναμονή για την εξυπηρέτηση των δημοτών.

🚰 Παρά τις αυξημένες υπηρεσίες προτείνεται η ηλεκτρονική επικοινωνία στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των υπαλλήλων και η τηλεφωνική επικοινωνία για την διευθέτηση των αναγκών σας και συστήνεται η ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών.

Δείτε εδώ http://www.deyaalex.gr/…/tilefonika-hlektronika-menou.html

🔵 Ώρες λειτουργίας ταμείου: 07.30 έως 21.00 | Από τις 15.00 μέχρι 21.00 μόνο με κάρτα.

🔵 Εξυπηρέτηση καταναλωτών/ οικονομικών φορέων :

✔️ Προσέλευση από τις 07.00π.μ. -10.00μ.μ. μόνο κατόπιν ραντεβού (255124018)

✔️ Λογιστήριο/Προμηθειών: 07.00π.μ.-10.00μ.μ. μόνο κατόπιν ραντεβού (2551029163,2551082023)

‼️ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ‼️ Επιπροσθέτως, η Δ.Ε.Υ.Α.Α. έχει εξοπλιστεί με το κατάλληλο μηχανισμό για την εξυπηρέτηση ευπαθών ομάδων του Δήμου μας.

Παρέχεται η δυνατότητα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, για συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν έχουν κοντά τους δικούς τους ανθρώπους να τους εξυπηρετήσουν, να γίνεται απομακρυσμένη πληρωμή , με υπάλληλο της Δ.Ε.Υ.Α.Α. να επισκέπτεται την οικία του δημότη και να αποπληρώνει τον λογαριασμό του.

Η χρήση αυτής της υπηρεσίας θα γίνει για πληρωμές μόνον με κάρτα για την ασφάλεια των συναλλαγών.

🔵 Η είσοδος στους χώρους της Δ.Ε.Υ.Α.Α. θα γίνεται μόνον με τη χρήση μάσκας.

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Χαράλαμπος Μιχαηλίδης

🚰 Δ.Ε.Υ.Α. Δήμου Αλεξανδρούπολης📍 Διονυσίου Σολωμού 25☎️ Εξυπηρέτηση Καταναλωτών: 2551 024 018🗺️ https://bit.ly/35mjHLD🌐 http://www.deyaalex.gr/index.php📧 deyaalex@otenet.gr & deyaa@deyaalex.gr

Σχετικά άρθρα

Συνεκπαίδευση ελληνικών και αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην άσκηση «Κένταυρος 21» στο πεδίο βολής Πετροχωρίου Ξάνθης

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαΐου 2021 0
Τμήματα ελληνικών και αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιούν συνεκπαίδευση στο πλαίσιο της άσκησης “Κένταυρος 21” στο πεδίο βολής αρμάτων Πετροχωρίου στην…

Η εντός της αγιοπνευματικής ζωής της Εκκλησίας νηστεία ως μέσο πνευματικής παιδαγωγίας και ασκήσεως των πιστών (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Μαρτίου 2019 0
Η ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΗΣΤΕΙΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ   Θεολογική Διδασκαλία του…