Η Ελένη Δημούδη αναλαμβάνει Εκτελεστική Γραμματέας Περιφέρειας ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε στις: at 26 Αυγούστου 2019
698 0

Από τη πρώτη Σεπτεμβρίου με την ανάληψη της διοίκησης της Περιφέρειας και πάλι από τον Χρήστο Μέτιο αλλάζει η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Η αποχώρηση της Ζωής Κοσμίδου από την θέση αυτή φέρνει την Ελένη Δημούδη στα παραπάνω καθήκοντα.

Η κ. Δημούδη μόλις εχθές 21 Αυγούστου αποχαιρέτησε τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου κατά την τελευταία συνεδρίαση του και ευχήθηκε καλή επιτυχία , και καλό έργο στους επόμενους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Η κ. Δημούδη βρίσκονταν στα καθήκοντα της προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου από τις  13 Μαρτίου 2018, μετά  την παραίτηση Μποταϊτη ο οποίος και παραιτήθηκε, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Μέχρι τότε η κ. Δημούδη  ήταν αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού & Ανάπτυξης.

πηγη maronnews.gr

Σχετικά άρθρα

Χριστόδουλος Τοψίδης: «Δεν είμαι ο εκλεκτός κάποιου. Είμαι εδώ γιατί με υποστηρίζετε εσείς και μου δίνετε δύναμη. Η δική σας δύναμη αρκεί για να αλλάξουμε την Περιφέρειά μας».

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Απριλίου 2019 0
Τεράστια η προσέλευση του κόσμου με το ενθουσιώδες κοινό να δίνει τον παλμό στην παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και…

«Ιστορική ιχνηλασία στην θρακοπελαγία Μητρόπολη Αίνου» πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Φεβρουαρίου 2017 0
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως,η αφιερωματική…