Η Επιτροπή Αγώνα κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου να απαρτίζεται από φορείς, δημότες και από το σύνολο της κοινωνίας, τονίζει το ΑΚΚΕΛ

Δημοσιεύτηκε στις: at 19 Ιανουαρίου 2021
79 0

Η Επιτροπή Αγώνα κατά της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου αλλά και της δημιουργίας νέων δομών στον Έβρο, δεν μπορεί να αποτελείται αποκλειστικά από τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων διότι οι περισσότεροι είναι κομματικά στελέχη. Είναι βέβαιο ότι δέχονται πιέσει από τα κόμματα στα οποία ανήκουν για να μην αντιδράσουν.

Ήδη οι τρεις βουλευτές της ΝΔ και η ΝΔ, όπως μαθαίνουμε,  καταλαβαίνουν ότι με τις εμμονές Μηταράκη θα χάσουν ακόμη ένα γαλάζιο προπύργιο. Εκλογές έρχονται, θα κάνουν ότι υποχωρούν και μετά τις εκλογές (αν κερδίσουν) θα επιστρέψουν με ΜΑΤ και Αστυνομία όπως έκαναν στα νησιά, ώστε να πραγματοποιήσουν τα άνομα σχέδια τους για τα οποία έχουν διαταχθεί από το εξωτερικό. ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν δεν πρόκειται περί λευκού καπνού όπως άφησαν να διαρρεύσει οι τρεις βουλευτές του Έβρου αλλά για αναδίπλωση και αναβολή μέχρι τις εκλογές. Στον Έβρο έχουμε μάθει να ζούμε με τον εχθρό απέναντι, δεν εφησυχάζουμε, δεν χαλαρώνουμε και προπάντων δεν τους πιστεύουμε.

Η Επιτροπή Αγώνα θα πρέπει να απαρτίζεται από φορείς, ομάδες, δημότες και από το σύνολο της κοινωνίας. Ανοιχτή πρόταση προς όλους, έχουμε αγώνες μπροστά μας και δεν υπάρχει περιθώριο άλλων λαθών, ούτε χώρος διαπραγματεύσεων και συνομιλιών κάτω από το τραπέζι. Οι Εβρίτες αλλά και όλοι οι Έλληνες πρέπει να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα τεκταινόμενα στην πρώτη γραμμή των συνόρων.

Σχετικά άρθρα

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΗ “ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ”»

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Φεβρουαρίου 2016 0
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Βαγγέλη Λαμπάκη, είχε σήμερα το πρωί  ο Τομεάρχης Μακεδονίας και Θράκης της Ν.Δ.…

Διαδικτυακή εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου με τον πρώην υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό “Η Πανδημία και οι Κυβερνητικές Ευθύνες”

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιανουαρίου 2021 0
Διαδικτυακή εκδήλωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έβρου με τον πρώην υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό. Η Πανδημία και οι Κυβερνητικές Ευθύνες Η…