Η εποχή της σύνθεσης ξεκίνησε στο Δήμο Αλεξανδρούπολης!

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:29
86 0

Η εποχή της σύνθεσης ξεκίνησε!

Με μία  ξεκάθαρη προγραμματική συμφωνία και με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, προχωρήσαμε στη σύμπραξη των δημοτικών μας παρατάξεων «ΑΝΑΣΑ» και «Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ», σύμφωνα με τις δυνατότητες που μας δίνει η Νομοθεσία.  

Χωρίς κανένα προαπαιτούμενο και διατηρώντας στο ακέραιο τις αρχές και τις προγραμματικές μας θέσεις, επιλέξαμε τον δρόμο της σύνθεσης με κοινό στόχο την επίλυση των προβλημάτων, τον εύστοχο σχεδιασμό για την πολυπόθητη ανάπτυξη.

Με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και διεκδικητικότητα θα πορευτούμε ενωμένοι, ισχυροποιώντας την αυτοδιοικητική μας φωνή προς τα κέντρα των  αποφάσεων.

Καλούμε και άλλες παρατάξεις να συμπορευτούν μαζί μας για να διευρύνουμε  από κοινού ακόμη περισσότερο τους Ορίζοντες της νέας εποχής του Δήμου Αλεξανδρούπολης. 

Δεσμευόμαστε απέναντι στους συνδημότες μας, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για αρμονική και αποδοτική συνεργασία, ώστε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης να διαδραματίσει επιτυχώς τον καθοριστικό του ρόλο σε Εθνικό επίπεδο, όπως επιτάσσουν τα κελεύσματα των καιρών.

 

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

Γιάννης Ζαμπούκης

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

 1.  Αραμπατζής Κυριάκος   
 2. Βουρδόλης Θεόδωρος
 3. Δαστερίδης Ηλίας
 4. Δέλκος Βασίλειος 
 5. Ιντζεπελίδου – Συτμαλίδου Ελένη
 6. Κιζιρίδης Γεώργιος  
 7. Κολγιώνης Δημήτριος  
 8. Κολιός Δημήτριος
 9. Κυριακίδης Πέτρος 
 10. Μιχαηλίδης Χαράλαμπος
 11. Μουλατζίδου Δροσιά
 12.  Πασσιάς Γεώργιος 
 13.  Ραπτόπουλος Νικόλαος
 14. Σεραφειμίδης Αναστάσιος 

Σχετικά άρθρα

Χρήστος Τοκαμανης προς Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου: “Οποίος δεν μπορεί να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινιζει”

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Μαρτίου 2020 0
Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης Δύναμη Δημιουργίας του Δήμου Διδυμοτείχου “Οποίος δεν μπορεί να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινιζει” Ο κύριος…

«EXPRESSIS VERBIS ERGA OMNES» ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Οκτωβρίου 2018 0
«EXPRESSIS VERBIS ERGA OMNES» ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η υπό του Πρωτοθρόνου και…

Δείτε την αναπαράσταση έλευσης δια θαλάσσης της εικόνας της Παναγίας Τριφώτισσας και έπαρση της συμβολικής σημαίας των “Ελευθερίων”

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Μαΐου 2016 0
Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαΐου 2016 πραγματοποιήθηκε η αναπαράσταση έλευσης δια θαλάσσης της εικόνας της Παναγίας Τριφώτισσας στο κεντρικό…